futuristic

4/26/2014

sandals Topshop

Tyhle sandálky mě dostali svým těžkopádným vzhledem. A stříbrným leskem...vím, že se asi nebudou zamlouvat každému, ale mně se poslední dobou začaly líbit boty od Balenciagy a tyhle se jim dost podobají. Mají zdvojenou podrážku a díky tomu jsou strašně pohodlné. Chodí se v nich jako na polštářích. S čím je budu kombinovat? Určitě s kousky v černé, bílé a šedivé. Jednoduchý bílý top a kožené šortky nebo sukně. Díky tomu, že jsou sami o sobě dost výrazné, chci je nosit jen s jednoduchým oblečením v neutrálních barvách. Nosíte rádi výrazné boty, nebo je raději necháte zapadnout do celého outfitu..?

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Nikdy bych to nečekala, že to řeknu, ale já to řeknu (napíšu, no :D)-jsou boží! I když s emi tenhle pontoflácký trend moc nelíbí, tyhle jsou opravdu jako Balenciaga...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty bych si na sebe asi nevzala, ať jsou pohodlné, jak chcou.. Přijde mi to úplně antisexy, ale každému se líbí něco jiného :) Jsem zvědavá na outfit.
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. hmm, hodně zajímavá volba! ale věřím, že budou vypadat skvěle! ;) takže už se těším na outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Když už pohodlné, tak nápadné! Myslím, že budou skvěle ladit s tvými elegantními i sportovními kousky. Já mám ráda metalické boty, i když tyto jsou takové těžkopádné.

    OdpovědětVymazat
  5. ráda nosim něco výraznýho, at už boty, tašku, svetr nebo brejle

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images