sporty glam

4/23/2014


Tuhle sezónu jsem si překvapivě oblíbila sportovní styl. Překvapivě proto, že jsem nikdy sportovně laděnou módu moc nemusela. Teď naopak sbírám do skříně takové kousky jako jsou bomber bundy, volné kalhoty, trička alá dres a tenisky. Vše ale ladím v neutrálních barvách a liniích. Líbí se mi kombinace bílé s šedivou a stříbrnými doplňky. Je to jednoduché, ale nenudí to. Bomber jste už na mě viděli. Nosím ho teď dost často, skvěle se totiž kombinuje. A DIY sukně tentokrát v akci. Taková v bílé barvě mi chyběla, na léto ji užiju naplno. Posledním novým kouskem je tenhle dokonalý cropped svetr z F&F. Mám pro něj už vymyšleno spoustu dalších outfitů. Mám ráda koupě věcí, které zapadají jako puzzle a dají se  nosit s ostatními kousky, které už mám v šatníku. Taky tak přemýšlíte, když si kupujete něco nového do skříně, nebo to jsou spíše impulsivní nákupy?

1) bomber jacket and sandals Zara, 2) cropped jumper F&F, 3) skirt DIY, 4) clutch HM

You Might Also Like

8 komentářů

  1. no tak tohle je pecka :) krásně jsi to sladila :) bomber je bezva, ani nevypadá tak moc sportovně a co se týká kombinace barev, tak tu miluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velice povedená kombinace! Krásné a hlavně přesně pro tebe. Moc ti to takto sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá kombinace! Svetřík i bomber se mi líbí a sukně se povedla.
    Impulzivním nákupům se snažím vyhýbat a daří se mi to. Kupuji si kousky, které mohu právě, jak píšeš, kombinovat s věcmi, které už mám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, vždy když jsem si koupila něco bez rozmýšlení, tak ta věc zkončila nakonec ve skříni bez nošení...

      Vymazat
  4. Krásna kabelka! :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc super kombinace! V Zaře jsem si chtěla v zimě koupit ve slevách podobné lodičky v červené, ale byly strašně úzké bohužel. No tyhle jsou taky úžasný.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images