old town

5/14/2014


Tenhle outfit by nebyl publikován, kdybych nenašla v centru Vídně tuhle klidnou starou uličku. Stranou od všudypřítomných turistů, ve stínu a bez větru. Ten den bylo sice krásné slunečné počasí, ale pořád foukal silný vítr. Už chápu ty větrné elektrárny :) Zahodili jsme mapu a jen tak jsme se procházeli ulicemi po památkách, kavárnách a obchodech. Pokud rádi používáte aplikace jako FB, Instagram nebo Forsquare i na cestách v zahraničí, doporučím vám, koupit si vždy místní SIMkartu s datovým tarifem. Já s ní takhle fungovala naposled i v Londýně. Vždycky si tak můžeme vyhledat trasu, checknout se kdekoliv chceme, najít doporučenou restauraci nebo bar v naší blízkosti. Pořád nechápu smysl toho, proč mám za data platit i v zahraničí...
Zpět k outfitu. Vzala jsem si na sebe poprvé svou novou sukni v růžovozlaté barvě. Do toho odstínu jsem se naprosto zamilovala. Sice se mi v kufru pěkně zmuchlala (satén není moc praktický), ale co by nevyřešila voda a fén (tip na cesty). Zkombinovala jsem ji se šedivým topem. Ten krajkový detail vpředu celý look zdůraznil. I když jsem mohla zvolit menší kabelku, raději jsem sáhla po větší tašce, do které se schová pohodlně foťák, pití a svetr. Nejdřív jsem nad ní v Mangu váhala, protože ji určitě často potkám na někom dalším, ale nakonec vyhrála má potřeba po světlé nákupní tašce. Jak se vám líbí tenhle outfit?

1) top Zara, 2) skirt DIY, 3) bag and sandals Mango, 4) necklace HM

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Teď mě ten outfit trochu zklamal :/ boty bych zvolila jiné a top jsem čekala ulpně jiný, ale sukýnka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. já bych zvolila taky jiné botky, ta černá mi k tomu moc nejde, ale zbytek super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten top je velice zajímavý a krásný. Moc ti to sluší. Máš můj obdiv za boty, že jsi v nich vydržela chodit na těch kočičích hlavách. Sukýnku už jsem chválila minule a musím zase. No satén je dost potvůrka i na šití, hezky jsi to zvládla. Kabelku jsi zvolila prakticky i ladí. Určitě ji v létě hodně užiješ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě...tohle jsou jediné sandálky na podpatku, v kterých se dá chodit delší dobu. Mám jiné, co by se barevně hodily více, ale nepraktické na pobíhání po městě. Děkuju :)

      Vymazat
  4. Na kolik tak vyjde ta tamní simkarta s datovým tarifem?

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit. Ta sukýnka je dokonalá a tope k ní skvěle jde. Tašku jsi zvolila dibře a naživo vypadá ještě líp. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa tento outfit veľmi páči a hlavne ten top !! Tieto fotky majú skvelý nádych - to prostredie je úžasné!
    STALKING STYLE

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, moc se mi líbí ten detail na topu.

    taste-of-the-style.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. pekne farby na letko :)

    http://donnaiveh.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images