rose gold

5/05/2014

 1) dress Stella McCartney, 2) watch Michael Kors, 3) necklase Asos, 4) bag Alexander Wang, 5) sneakers Covers

Barva růžového zlata je naprosto dokonalá. Nikdy dřív se mi nelíbila jako teď. Znáte to, ke všemu je potřeba si časem dojít. Tak si zlato-růžová našla i mě. Kromě doplňků, jako jsou hodinky nebo bižuterie, mě ale mnohem víc uchvátila na oblečení a kabelkách. Šaty od Stelly mají velmi jednoduchý střih, za to ale víc zaujmou nekonvenční barvou. Mám v plánu si ušít jednoduchou saténovou sukni ve stejném odstínu. Budu ji nosit s šedivou mikinou nebo svetrem společně s teniskami. Líbí se mi ty od Converse. Mají vzhled hadí kůže, díky zlato-růžové vypadají přesto jemně. Pokud se vám tato barva líbí, ale nejste si jisti, zda byste jí zvládli na oblečení, zkuste jí nejdříve na doplňcích. Zacházejte s ní stejně jako s pastelově růžovou. Bude perfektně ladit s bílou, krémovou, béžovou a šedivou. Bude slušet jak světlé pleti, tak i opálené pokožce. Záleží vždy na sytosti použitého odstínu. Mixujte lesk a mat, hladký povrch naopak se strukturou, ať dodáte celému looku na sofistikovanosti. 



















You Might Also Like

5 komentářů

  1. Barva růžového zlata je krásná a líbí se mi už dlouho. Šaty od Stelly a maxi sukně jsou nádherné!
    Těším se na tu tvou sukni.

    OdpovědětVymazat
  2. Rosegold kabelky jsou naprosto skvostné!

    OdpovědětVymazat
  3. Toto je přesně pro mne. Miluju cokoliv v barvě růžového zlata. Teď jsem si pořídila náušnice. Mám ale i kabelku, boty a další doplňky. Jen mne zajímá, kde seženeš takovou látku. Já bych ji také brala. Šaty od Stelly jsou z nádherného materiálu i dobře zpracované, ale tento střih se mi nezdá úplně ideální. No pro někoho, kdo nemá žádné boky, možná je mít aspoň bude.

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, trend růžového zlata se mi moc líbí. :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  5. V téhle barvě si koupila babička hodinky. Právě podobné jaké máš na fotce. Nejdřív se jí nechtělo, že takovou barvu nikdo nemá, nakonec jsem ji ale ukecala, ať tam zlatý nechá, že tyhle jsou mnohem hezčí a ono to akorát přijde do módy! :D

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images