classic red

6/12/2014


Červená na rtech a nehtech je opravdová klasika, která snad nikdy nevyjde z módy (doufám). Jako bruneta s hnědýma očima si na ni troufám častěji, protože mi nepřijde tak výrazná. Světlejší typy si musí vybrat ten správný odstín, který je nepřebije. Zamilovala jsem si rtněku Kate od Rimmelu v odstínu 107. Je to červená s nádechem do malin. Přestože je tmavší, dá se nosit i na den. Záleží jen na tom kolik barvy na rty nanesete, v jaké sytosti. Večer je tou nejlepší volbou k černým šatů a oblíbenému křiváku. Zkusila jsem od Rimmelu i lak na nehty v rudém odstínu 323 s lycrou. Musím vážně pochválit jeho výdrž. Na nehteh mi zůstal nejdéle ze všech mých ozkoušených laků. Navíc se někdo konečně zamyslel nad šikovným štětečkem, se kterým se skvěle pracuje a jednoduše natírá. Máte od Rimmelu také své oblíbené výrobky?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Rimmel laky jsou prima, mně bohužel vydrží 2 dny, což je na mých nehtech rekord. Červené laky mám stejně nejraději. Přijde mi, že se hodí ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  2. Stejný odstín matné Kate rtěnky jsem si pořizovala již loni na podzim a zamilovala jsem se do ní. Barva je úžasná a výdrž dokonalá.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. červenou na nehtech miluju, jeto fakt klasika! :) na červené rtěnky jsem si musela celkem zvykat, ale teď se v nich cítím fakt dobře :) nově jsem si pořídila taky Rimmel Kate, ale barvu 06 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle rtěnku mám taky, ta barva je bombová! :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images