minimalistic

6/15/2014


Mohla bych v černobílé chodit pořád...nenudí vás to už? Mě zatím ne. Užívám si tu bezstarostnost, že bych šlápla stylově vedle. Oproti minulému létu docela změna. Pro mě je to nejlepší barevná dvojka, když někam spěchám a nemám čas přemýšlet nad outfitem. Asi to taky znáte...Zkombinovala jsem kousky, které už mám celkem dlouho, jako černý křivák, basic bílý top a kalhoty. Jsou to mé oblíbené kousky a zároveň základní kameny, které by měla mít každá žena ve skříni. Křivák užijete opravdu ke všemu. Bílý top je naprosto univerzální jak k sukni, šortkám, tak i s kalhotami. A bílé džíny k létu prostě patří. Nové jsou jen metalické sandále a shopper taška, do které se vejde tuna věcí. I když je koženková, vypadá dobře a myslím, že i něco vydrží, vzhledem k tomu, jak často ji něčím zatěžkávám.

1) jacket Zara, 2) top Lindex, 3) pants F&F, 4) jewelery HM, 5) sandals Topshop

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Ty nenudíš nikdy! Krásný outfit jako vždy :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně ČB asi nikdy neomrzí. Také ji letos nosím častěji.

    Moc ti to sluší a máš taaaak dlouhé nohy!

    OdpovědětVymazat
  3. Černobílá se neomrzí, také ji nosím často. Ta předposlední fotka je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  4. Taky chodím poslední dobou jen v černobílé kombinaci, hlavně proto, že je to ověřená klasika, kterou se nedá nic zkazit a taky proto, že mi chybí barevné letní kousky, které se teprve chystám nakoupit :)
    Moc Ti to sluší, hlavně ta rtěnka skvěle doladila celý outfit, dodala tomu šťávu.. a ta kabelka je božská!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to taková letní osvěžující sprcha, když chodím v černobílé. U nás bohužel narazím na prapodivný letní mix všech barev a vzorů, jen aby to křičelo létem. Tak si v té černobílé pak připadám mnohem zajímavěji než třeba v neonových šatech...kabelka je super. Nosím v ní i věci na cvičení :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images