my dressing room

6/10/2014

wardrobe system Ikea, mirror vintage

Jak už jsem se někde rozepisovala, mám šatnu, konečně. Sice jí sdílím s přítelem, ale to nic nemění na tom, že nemusím své poklady tísnit a mačkat ve skříni. Není nic lepšího, než ráno vstát, položit si klasickou otázku, co na sebe a sáhnout po tom, co vám zrovna visí na ramínku. Stačí se jen rozhlédnout a nakombinovat, co vám padne do oka. Měla jsem často problém najít něco ve skříni. Sáhla jsem vždy po kousku, který byl naskládaný navrch a přitom jsem zapomněla, že mám spoustu dalších věcí, které padly v zapomnění. To se teď naštěstí neděje. Díky tomu, že jsme si z nejmenšího pokoje v našem bytě udělali šatnu, jsem si konečně mohla roztřídit věci. Stranou jsem dala to, co už nenosím. Mám na to jednoduché pravidlo, pokud jsem to nenosila poslední rok, už se k té dané věci stejně nedostanu. Obdarovávám tak svou sestru nebo nabízím oblečení na prodej na Votočvohoz. Šikovný a ekonomický způsob, jak obměňovat svůj šatník. Další fází je rozdělení šatníku na letní a zimní. Zimní věci jsem schovala do skříně a vytáhla aktuální topy, sukně a kraťasy. Na ramínkách mi hlavně visí tílka, trička, košile a šaty, které se mačkají a které nosím často. Tak se nemusím zdržovat opakovaným žehlením. Srovnala jsem oblečení dle barev. To mi usnadňuje hledání a snadno tak zkombinuji celkový outfit. Boty mám vystavené hned pod ramínky, což je úplně nejpraktičtější. Jen bych těch stojanů potřebovala mít mnohem více. Máte nějaký tip, jak šikovně uskladnit boty?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. To krása! Taky bych hned brala svoji šatnu, zatím mám skříň, ale už se mi tam nic nevejde :D.

    OdpovědětVymazat
  2. úžasné <3 taky bych i moc přála šatnu, ale protože je můj pokoj velký zhruba jako Vaše šatna, ještě si budu muset pár let nechat zajít chuť :( :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ach miluju nahledy do skrini a saten! Ta tvoje je skvela! Rada bych videla vic ;) A barevne zkoordinovani je zaklad ;) Ja mam na boty dlouhy polickovy stojan z Ikei (foto tady http://simplymemestyle.blogspot.com/2013/06/introduction.html), ale moc se jich tam nevejde ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle miluju! Taky bych chtěla! :)

    OdpovědětVymazat
  5. no tak to ti upřímně závidím :D i když jsi nám ukázala jenom kousíček, tak věřím, že to vypadá krásně a hlavně, že je to neskutečně praktické :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zbytek pokoje ještě dozařizujeme. Schází nám ještě jedna skříň na zbylé věci, které jsou teď všude po pokoji. Šatní systém zabírá jednu celou stěnu a hned naproti je skříň s psacím stolem. Je to místo jak pro ukládání oblečení, tak i čsátečně jako pracovna. Praktické to opravdu je, už bych neměnila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vlastní šatna to je sen! Krásně to máš uspořádané.

    OdpovědětVymazat
  8. Mít vlastní šatnu, to je jeden z mých (zatím) nesplněných požadavků na dokonalý pokojíček :D už se na to taky chystám.. máme doma menší místnost, z které by byla ideální šatna! Jinak tvé uspořádání se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images