ready to party

7/05/2014

jewel box clutch Mango

Našla jsem dokonalé psaníčko ke koktejlkám, které jsem vám ukazovala již v předchozím postu. Hodí se barevně i stylově, perfektně ladí s odstínem zelené na šatech. Navíc jsem tak zaplnila mezeru ve večerních psaníčkách. Ještě, že existují ty slevy. A nebudu ho nosit jen s těmito šaty. Bude vypadat dobře společně i s něčím méně formálnějším, třeba s džíny a krajkovým topem. Podpatky jsou ale samozřejmostí. Občas mě baví působit více žensky a zdobně. Když se to nepřehání a vynikne z celého outfitu třeba právě kabelka nebo jiný detail, tak proč ne. Ještě sehnat k šatům správné boty a jsem spokojená. Už mám jedny vyhlídnuté. Které byste k nim a kabelce zvolily vy? 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak tohle psaníčko je krásný, už dlouho po nějakém takovém toužím a k těm šatům co máš bude naprosto perfektní :-) Zvolila bych k tomu nějakou neutrální lehkou barvu, v barvě šatů asi boty nenajdeš ale třeba na ples nebo jiné vyšší akce bych klidně zvolila i stříbrné lodičky které by šli k psaníčku a celé kombinaci by dali třpyt :-) Jinak nějakou nevýraznou, lehkou, pastelovou barvu aby to nebylo do očí :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Stříbrný nic nezkazí, ale nebála bych se ani kontrastů a divočejších kombinací a klidně sáhla třeba po královsky modrých nebo žlutých saténkách.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images