#instaweek

8/25/2014


Další instaweek je tu. Tak nebudou ochuzeni ani ti, co zatím nesledují můj instagram. Zbytek léta trávím dost aktivně. Běhání mě nepustilo, snažím se využít každého hezkého dne, kdy neprší. A sháním nové boty, protože ty mé už pomalu dosluhují. Po 4 letech, co tyhle od Nike mám, se ale není čemu divit. Spíš je k neuvěření, že toho se mnou tolik vydržely. Prohlubuji své zdravé stravování. Dala jsem se na vegetariánskou stravu. Kromě ryb a mořských plodů jsem vynechala veškeré maso. Místo toho nakupuji tofu, sóju, robi maso, falafely, tempeh nebo seitan. A můžu vám tuhle mou změnu doporučit. Pravý vegetarián ze mě sice asi nebude, ale díky tomuto jídelníčku, mám víc energie, lépe trávím a necítím se po jídle unavená. A ještě k tomu nemám takovou chuť na sladké jako předtím. Asi to znáte, když si dáte nějaké maso, tak pak chcete něčím neutralizovat chuť. Doma nám přistálo několik bedýnek s jablky, tak jsme si pořídili nový mixér a děláme lahodná smoothie. Mé nejoblíbenější je zatím špenátové s jablkem, banánem a avokádem. Určitě se ale dopracuju k zajímavějším kombinacím. Nebo mi dejte nějaký tip... Když už nejsme doma, tak výletujeme. Naše poslední zastávka byla v Jánských lázní, kde jsme strávili dva dny. Vyšlápli jsme si pěšky Černou Horu a užili si ten nejhezčí výhled po širokém okolí. Hory mě v zimě nelákají, nemám ráda zimní sporty, ale na jaře nebo v létě jsou snad ještě hezčí. Další cesta mě čeká za 3 týdny. Konečně budu mít zaslouženou dovolenou a chystáme se s přítelem do Barcelony, na Kanárské ostrovy a nakonec ještě do Berlína. Mám trochu paniku z balení. Pořád mám před sebou ten desetikilový kufr, do kterého nedám skoro nic. Jak si balíte na dovolenou vy? 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Taky jedeme za tri tydny do Barceliny, tak uz zaciname pomalu planovat:) Tesim se hrozne

    OdpovědětVymazat
  2. Užijte si dovču :-) Já už balím čistě prakticky, popřemýšlím, jaké outfity budu nosit a vezmu věci, co se dobře kombinují...dřív jsem tahala fůru věcí, které jsem pak stejně nenosila a teď se vejdu i do toho menšího kufru :-) měj se

    OdpovědětVymazat
  3. Moc díky. Budu muset postupovat podobně, vezmu si univerzální boty v bílé a černé, jednoduché topy a šortky, lehounké šaty, takže to snad nějak půjde...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. Ta chodba u vás doma je skvělá!
    Já jedu na dovolenou taky za tři týdny a zatím to vypadá na Gran Canarii. :) S tím balením je to pokaždé problém, ale já vždy balím jednoduché basic kousky a pak maxi šaty na večer.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images