college style

9/05/2014


Ještě nadkolenky, batoh a můžu se rovnou vrátit do univerzitních lavic :D Velkou výhodou neutrálních barev je, že si můžete pohrát se střihem, materiály, vzory a strukturou. Výsledný outfit nakonec nemusí vypadat vůbec nudně, naopak. Co myslíte v případě mé šedobílé variace, povedlo se mi to? Šedá s bílou jsou mé oblíbené barvy. A budou i v zimě, protože mám dokonalý šedý kabát a spoustu věcí, s kterými bude perfektně ladit, těšte se :)
Po delší době jsem znovu objevila tenhle krajkový top z teplákoviny. Jeho velkým plusem je, že dokáže ozvláštnit i basic look, třeba jen s džínami. Musím si takových kousků pořídit víc. Zajímavé detaily jsou to moje. Proužkovanou sukni jste už na mě mohli jednou vidět. Je DIY a já jsem vážně ráda, že jsem narazila v látkách na tak pěkný materiál. Je jako stvořená pro  kombinaci s topem a touhle bomber bundičkou. Psaníčko od RM nosím teď nejčastěji, když už nemusím tahat větší kabelku s věcmi. Je velká akorát na pár nezbytných drobností. Konečně mám  totiž kabelku se stříbrnými detaily, která mi dlouho chyběla a teď i navíc nové sandálky, které si stoprocentně balím k moři. Tenhle look už jsem dlouho  plánovala vyfotit, tak jsem ráda, že jsem k tomu našla ideální místo cestou na večeři :) 
Co chystáte o víkendu, půjdete se podívat na MBFW? 

1) Zara bomber jacket and lace top, 2) DIY skirt, 3) Rebecca Minkoff leather clutch, 4) Reno sandals, 5) DIY and HM bracelets 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. No krásný outfit, hlavně se mi strašně líbí ten delší crop top, jak je hezky přes sukýnku :))

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo toto ja veľmi ľúbim - baby colors !! Veľmi ti to sekne :) !

    OdpovědětVymazat
  3. krásny outfit! tá bundička a top sú super! a sukňa ti veľmi pristane. :) je to naozaj veľmi pekné.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavá kombinace Jani! :) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, ten top je úžasný a celkově se ti ta kombinace moc povedla :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju za tak milé komentáře, to dokáže zlepšit hned den :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images