strappy sandals

9/26/2014


Ještě vás tu u mě na blogu bude čekat několik letních outfitů, ale co jiného byste nosili když jedete skoro do tropů, kde je přes den 30 stupňů. Chvíli mi trvalo, než jsem si na to horko zvykla. Přes den jsem se raději schovávala ve stínu a na pláž vycházela až někdy podvečer. O tom, jak jsem se měla, co všechno viděla, navštívila a kde jsem byla, se rozepíšu někdy v dalších postech, až dám dohromady tu fůru fotek, co jsem nafotila. 
Černobílá kombinace je pro mě věčná. Nikdy dříve jsem jí nenosila tolik jako tuhle sezónu. Zvláštní, jak snadné je nechat se ovlivnit módními trendy, i když je přímo nevyhledáváte. Tuhle sukni jste už na mě jednou viděli, sice jí nenosím tak často, ale jde skvěle dohromady s černým ramínkovým topem, co myslíte? Psaníčko od RM se tu po několikáté opakuje, ale proč ne, alespoň vidíte, jak může být bílá kabelka univerzální. Sice není moc praktická, protože je potřeba ji pravidelně čistit, ale černou si užiju dosyta teď na podzim. Černé sandálky ze Zary jsou stejné jako z předchozího postu. Je to snad úplně poprvé, co jsem si koupila stejné boty ve dvou barvách. Už se vám to někdy stalo..? 

1) Zara scuba skirt, 2) HM trend top, 3) Rebecca Minkoff Marlowe clutch, 4) Zara sandals, 5) HM necklace, 6) Guess watch, 7) Lindex bracelets

You Might Also Like

5 komentářů

  1. úžasný Jani! Dovolenou užívej, mně už teď čeká jen škola :) jinak černobílá kombinace ti moc sluší, boty vypadají super a pokud jsou i pohodlné (v rámci možností), tak je to výhra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a sexy! ale i elegantní chic :-)

    Prostě se mi to líbí...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images