Bershka sport collection

10/22/2014


To, že pravidelně sportuji už asi víte. Ale možná nevíte, že za sportovní oblečením nerada utrácím. Opravdu nepatřím k těm, kteří musí za tepláky s logem dát více než tisícovku. (To se ale nevylučuje, pokud narazím na něco s pořádnou slevou). Raději si místo toho koupím něco na běžné nošení. Tepláky s mikinou stejně unosím maximálně na běhání nebo do tělocvičny. Netýká se to samozřejmě sportovních bot, ty si vybírám  kvalitní. Už jsem se jednou zmiňovala, že mi mé botasky Nike na běhání vydržely víc než 4 roky. Tak to podle mě dává smysl. Naštěstí jsem objevila sportovní kolekci funkčního oblečení od Bershky. Nejen, že se mi líbí cena za jednotlivé kousky, ale i celkový design a materiál. Vyzkoušela jsem již dvoje legíny a tuhle skvělou mikinu. Víc se mi líbí jednobarevné věci s jednoduchými detaily, než zbytečně komplikované střihy s různými prostřihy, vsadkami v pestrobarevném provedení, jako má většina sportovních značek. V kolekci najdete jak tepláky, legíny, tílka s mikinami, tak i sportovní podprsenky nebo tašky na cvičení. Když si něco vyberete, s nákupem moc neváhejte. Velikosti rychle mizí, sama jsem se o tom přesvědčila. Nedivím se, protože se v oblečení dobře cvičí, materiál je pevný, přitom pružný, nikde neškrábe a to ani, když se zpotíte. To se nedá třeba říct o sportovním tílku, které mám z HM. Po několika vypráních neztrácí oblečení barvu ani pružnost. Co víc si přát..?
Kromě toho, že testuji tyhle skvělé kousky při běhání nebo v posilovně, chodím aktuálně i na kurzy crossfitu. Přemýšlím, že bych připravila článek s mými zkušenostmi o novém cvičení, zajímalo by vás to?


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tolik jako ty asi necvičím, ale moc by mne článek zajímal. Jsme na tom stejně s utrácením za oblečení na cvičení. To nijak moc neřeším, raději si koupím látku nebo něco na běžné chození.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kolekce je skvělá, moc se jim podařila. To se pak hned cvičí raději :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  3. ta mikina a tepláky jsou naprosto super =)

    OdpovědětVymazat
  4. to tilko a kalhoty se snake pattern vypada dobre!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images