must have: grey pleated skirt

10/30/2014

1) Zara (old), 2) Mango A/W 2014 collection

Nenahraditelný kousek, bez kterého se v šatníku neobejdu. Skládaná sukně je univerzální sama o sobě,  navíc v šedivé barvě s ní namixujete nekonečně mnoho outfitů. Důkazem jsou mé looky, které se s touto sukní u mě na blogu objevily. Áčkový střih jí dodává ženskost a eleganci, kterou ale můžete jednoduše rozbít stylovými doplňky. Je jen na vás, s čím ji budete chtít kombinovat. Ať už ji obléknete s maxi svetrem přes, nebo rolákem dovnitř, pokud bude z kvalitního materiálu, bude vypadat vždy dobře. Barevně ladí s černou, bílou, starorůžovou, ale i béžovou, camel nebo vínovou. Šedivá se snese skoro s každou barvou. Vyzkoušejte. Drsnější look jí dodáte koženým křivákem, nebo motorkářskými botami či kabelkou ve stylu brašny. Svěže bude působit s bomber bundou a teniskami. Na serióznosti jí přibude, pokud k ní zvolíte košili a boyfrined sako. Velmi podobnou sukni té mojí, seženete aktuálně v Mangu. V e-shopu už jí nemají, ale na prodejně jsem jí ještě zahlédla. Nebo si ji jako já ušijte :)

DIY skirt 1), 2), 3), 4), 5), 6), 7)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. moc hezké typy a také už mám svojí šedou;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná a univerzální. Bohužel tento střih mít nemohu. Mám ráda sukně, ke kterým jde skoro všechno a hlavně pohodlnější boty.

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně ti to sluší, ta sukně je krásná :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. První a poslední outfit - nejlepší.
    Taková sukně je skvělá a rozhodně univerzální, ale já v této délce bych ji moc neunosila. Bohužel zato může dress code v práci, musela bych mít délku ke kolenům a k tomu vypadá zase lépe vršek zastrčený podle mě.... Třeba se ale do ní pustím. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images