for him

11/12/2014


Nerada nakupuji dárky na poslední chvíli. A protože jsem v tomhle hodně praktická, většinou pro přítele vybírám hmotné dárky, nebo ho obdarovávám nějakou dovolenou. Pokud jste na tom stejně jako já, možná se vám bude líbit můj vánoční seznam, po čem se v obchodech podívat.

Vlněný kabát
Ten od Blažka bude perfektně střižený, z kvalitního materiálu a precizně zpracovaný. Nevynechejte tuto českou značku při obíhání dárků. I když se vám některé modely mohou zdát neaktuální, takový vlněný kabát klasického střihu módním trendům nepodléhá. Navíc v něm vaše polovička doslova prokoukne, vyzkoušeno doma :)

Technický doplněk
Máte doma nadšence do ultrabooků, tabletů či smartphonů..? Tak mu na ty drahé skvosty pořiďte i stylový a hlavně funkční obal. Pouzdra od Belenty jsou designově čistá, z přírodních materiálů jako je kůže a v neutrálních barvách. Na výběr jsou jak pouzdra na telefony, tak i tablety nebo notebooky, která jsou chytře řešená. Pokud navíc při své objednávce zadáte slevový kód DEPRAGUE, získáte na nákup 10% slevu :)

Parfém
Neznám lepší vůni pro muže než je La Nuit de L'homme od YSL. Voní mužně a smyslně po sladkých tabákových listech a má neuvěřitelně dlouhou výdrž. Navíc jsem zamilovaná do designového flakonu, který mám doma jako stylové těžítko.

Kožený pásek
Jestli je doplněk, který na mužích vídám nejčastěji, tak je to zrovna pásek. Pořiďte mu takový, který jen tak nikdo nemá. Ten vyrobený v brašnářství Tlustý bude dokonale zpracovaný, z nejlepší kůže, díky níž je pevný a vydrží v perfektním stavu i několik let. Je to kvalita, kterou v běžném řetězci neseženete.

Zimní šála
Poohlédněte se po takové, která je heboučká na dotek, ať už je  z alpaky, mohéru, kašmíru nebo angory. Nesmí kousat a musí mít dostatečnou délku, aby se dala alespoň jednou ovinout. Mně zaujaly ty z pánské kolekce Pietro Filipi, které jsou velmi příjemné na nošení.

Obleková košile
Otočím se za každým mužem, kterému dokonale padne košile. Najít ale takovou, která sedí, není vůbec snadné. Už jsem to měla možnost poznat při společných nákupech. Vhodný střih najdete u anglické značky T. M. Lewin. Specializují se výhradně na košile, v nabídce mají i dámskou kolekci. K dostání mají střihy jak na úzké postavy, tak i ty silnější, s širšími rameny... Šikovný personál si vás změří a poradí se střihem. Pokud bude potřeba provést nějakou úpravu, není to problém. Navíc ten materiál je něco úplně jiného. Nemačká se, bavlna je příjemná na dotek a podle zkušeností mého partnera je v takové košili příjemné trávit klidně i celý den.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Povedený výběr!
    Ten kabát je krásný.
    La Nuit je na mém wishlistu (společně s Prada Milano Infusion).
    Přesně ten Belenty clutch máme a je to dokonalý doplněk.
    No zamiloval jsem se do tvého výběru ^_^

    Prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Já tušila, že by se ti mohlo něco z mého seznamu líbit. Do té vůně určitě jdi, voní perfektně a dokonce i na mě :D

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images