winter must have: leather pants

11/27/2014


Kožené (či koženkové) kalhoty a legíny se vrací každou zimu a pro mě jsou neodmyslitelným kouskem v šatníku, bez kterého se neobejdu. Proč? Důvodu je několik...pokud zvolíte univerzální černou, nemůžete se splést. Hodí se snad k všemu a skvěle oživí i jednoduchý look, kdy by obyčejné černé kalhoty snadno zapadly. Díky rozdílnosti struktur, vypadá výsledek velmi stylově. Vlněný kabát s huňatým svetrem v kombinaci s hladkými koženými kalhoty bude vždy vypadat dobře, tak jako např. na Camille. Je to tak jednoduché. S koženými kalhoty oživíte i celočerný outfit, zaměřte se jen na kombinaci materiálů a jejich struktur, pohrajte si i s proporcemi. Vezmete-li úzké kalhoty, nebojte se k nim obléct maxi svetr a oversized kabát, nebo dokonce kožich. Nemusíte se ale držet jen černé, kůže vypadá dobře i v khaki odstínu, šedivé, béžové, či krémové. Záleží jen na celkovém stylingu. Takové kalhoty můžu v černé přidat na drsnosti, ale v jemných barvách mohou naopak působit něžněji. Já mám v zásobě jedny černé, na které nedám dopustit a teď mi přibyly ještě jedny koženkové legíny v šedobéžové a těším se, až vám je v nějakém looku ukážu. V plánu mám sehnat kalhoty z pravé kůže, stále mě mrzí, že jsem prošvihla kolekci Isabel Marant pro HM, protože ty černé kožené kalhoty se šněrováním na boku jsou prostě dokonalé. Tak se dívám po podobných kouscích a uvažuji, že zkusím i jiný než skinny střih. Volnější silueta sluší spíše vysokým a štíhlým postavám a nejlépe vypadají se otevřenými lodičkami. Na to si u nás budeme zase muset počkat až do jara. Jestli váháte, zda takové kalhoty vzít do kanceláře, tak je zkombinujte s košilí a svetrem do véčka, nebo jen volnějším sakem pánského střihu a pokud přejíždíte autem, nazujte pohodlné mokasíny, které dají looku více serióznosti.S čím takové kalhoty nosíte nejraději vy?


You Might Also Like

10 komentářů

  1. Mám pravou kůži a nenosím je. Ty koženkové s látkou si nemohu vynachválit, jak jsou pohodlné a nezadrhávají na sedačce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kožené kalhoty si ted planuji koupit ale nemuzu najit ty prave :/

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  3. Supr inspirace! Mám doma dvoje koženkové a už loňskou zimu jsem je nosila strašně ráda! Jedny mám černé a jedny v barvě burgundy, líbily by se mi ještě třeba tmavě modré nebo tmavě zelené :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na ženách jsou kožené/koženkové kalhoty super a která má pěkné nohy případně schová větší zadeček pod oversized svetr, směle do toho ^_^, na chlapech díky bohu tento trend nikdy nezaznamenal velký úspěch a doby popularity Uprchlíka Lorenzo Lamase jsou dávno pryč =D

    Prima víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, vy si nechte kožené křiváky, tašky pásky a boty, to úplně stačí :)

      Vymazat
  5. kožené (koženkové) kousky jsou nezbytnou součástí mého šatníku a i když mám několik koženkových sukní, bund, legíny.. pořádné kalhoty mi ještě chybí. myslím, že Zara pro mě bude tím správným místem, kam pro ně :)

    OdpovědětVymazat
  6. krásný výběr....bez kožených kalhot se podzim a zima neobejde=) mám kalhoty, legíny, kratasy a ted už i dvě sukně:D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak teď jsi mi připomněla, že jsem ty své kožené kalhoty od jara nevytáhla, musím to napravit, protože vypadají hvězdně :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images