Autumn in Dublin

12/02/2014


Před dvěma týdny jsem poprvé navštívila Dublin. I když jsem tu byla jen na víkend, tohle město mě dostalo. Dublin je vážně krásný, dokonce se mi zalíbil více než Londýn, ale kdo ví, třeba při dalším pobytu změním názor. Rozhodně jsem se tu měla příjemně. Když přemýšlím, čím to je, tak je to ten pocit, když se i v cizině můžu cítit skoro jako doma. Znáte to taky? Opět jsme se ubytovali přes Airbnb, tuhle službu můžu jen doporučit. Částečně to také může za to, jak dobře jsme to tu vnímali. Pojďte se mnou nasát trochu té irské nálady skrz mé fotky. O tom, jaký jsme tu strávili víkend, vám povím příště...Dnes mě spíš zajímá, zda jste v Dublinu už byli a co se vám tu líbilo :)

naše ubytování přes Airbnb

You Might Also Like

10 komentářů

  1. V Dublinu jsem byla asi před dvěma lety a taky se mi moc líbila ta atmosféra, to město má prostě něco do sebe. Nejvíc se mi tam líbil asi Temple Bar a potom katedrála sv. Patrika. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem tam nikdy nebyla, ale strašně bych si přála tam letět. Vypadá to úžasně. :)) Krásné fotky.
    EJNET

    OdpovědětVymazat
  3. Dublin mám na svém seznamu, tak snad se taky jednou dočkám =). Z fotek mi hodně připomněl Oxford =)
    Těším se i na zážitkový post
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten jsem ještě nenavštívila, na mém seznamu je ještě Řím a Amsterdam, tak uvidíme, co se naskytne dřív .)

      Vymazat
  4. fotky se ti povedly=))
    musím říct, že vždycky váhám, střídají se mi období, kdy tam chci a kdy tolik ne...ale vždycky když chci, tak mi do toho něco vleze:D....ale docela si mě ted namlsala, takže příště už snad pojedu (no, ono "příště" znamená skoro za rok, dřív to do diáře asi nedostanu:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se vydej, stojí za to, zvlášť pokud nemáš ráda přelidněná města, tak ti Dublin sedne. Já se sem chci příště vydat v teplejším období, třeba na jaře. Ta zima přece jenom není tolik na procházení...

      Vymazat
    2. tak to určitě!:D kdykoli se dá někde předvídat moc lidí na jednom místě, snažim se mu obloukem vyhnout...láká mě podzim a podle fotek tam bude hezky barevně=)

      Vymazat
  5. Do Dublinu bych se taky ráda jednou vypravila, i z fotek totiž vypadá krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! Má to uplně svou nezaměnitelnou atmosféru už jenom z těch fotek! :)
    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images