daily uniform

12/16/2014


Tohle je teď nejčastější kombinace, ve které mě aktuálně potkáte. Dlouhý kabát, úzké džíny, kotníčkové boty, klobouk a Antigona. Nosím ji skoro každý den, aby ne, když splňuje vše, co jsem od takové kabelky očekávala. Konečně si budu moct vychutnat několik verzí šedivých outfitů, doposud mi k nim totiž chyběla ta správná taška. Vzpomínáte si na tyhle šaty s mramorovým potiskem? Našla jsem pro ně v zimě nové uplatnění jako halenku, proč ne... A klobouk je moje nejoblíbenější čepice. Doporučuju ho všem, kdo má stejně jemné vlasy jako já a nemůže díky tomu nosit na hlavě skoro nic. Není nic horšího, než mít slehlé vlasy díky čepici. Klobouk je navíc mnohem stylovější záležitost a zahřeje stejně. Rty jsem tentokrát nechala neutrální, nechala jsem raději vyniknout outfit v neutrálních barvách. Co vy a barvy v zimě, chodíte  raději v něčem podobném, nebo naopak upřednostňujete živější a výraznější odstíny?


DIY coat, Mango marble print dress, Zara jeans and boots, Givenchy Antigona bag, HM hat

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Perfektní! Opravdu krásná a jemná kombinace! Antigona byla opravdu super volba a v té šedé barvě je snad nejhezčí ;) no a já bych potrěbovala sehnat nějaký takový jednobarevný kabát. Mám jeden béžový ze Zary, ale šedý by se mi tuhle zimu k mé garderobě hodil víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky. No právě, v černé jsem nad ní ani neuvažovala, přišla v téhle lesklejší kůži příliš laciná, ale ta šedivá je úplný opak. Hned mě dostala :) Takový kabát mají teď v F&F a i v Mangu, počkala bych klidně na slevy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, fakt naprostá nádhera! Šedý kombinace celkově miluju, k tomu mramor, parádní kabát a tak moc boží kabelka, fakt nemám slov <3

    OdpovědětVymazat
  4. parádní!! strašně moc Ti to sekne:)

    OdpovědětVymazat
  5. Super kombinace! Tobe ta seda skvele sedne a Antigoma v sede je fakt paradni zalezitost!
    A s temi nude rty vypadas uplne jinak, ale slusi ti to. :)
    Ja sede zacala prichazet tale na chut a je to znat i na satniku. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi moc kabát, teda jsi vážně šikovná, že jsi ho dělala sama a kabelka je zkrátka dokonalost, nevidím se ti, že nosíš stále :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, teď už si šiju v pořadí čtvrtý kabát a když to stihnu, pocestuje se mnou i do Budapeště :)

      Vymazat
  7. Moc ti to sluší bez diskuzí! :-) Kabelka je krásná, ale ne vždy tak, jak to je vidět v tomto outfitu - prostě talent se pozná!!!

    OdpovědětVymazat
  8. - i ja si ted ujizdim na celosedivejch "uniformach" ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, šedivá rozhodně nemusí být nuda a máš k tomu skvělé pozadí :)

      Vymazat
  9. Vypadas bajecne! Moc ti to slusi. Idealni outfit pro tebe. Kabelka, klobouk, kabat ... vse luxusni.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělej outfit.
    Já to v zimě střídám..ani ne podle nálady, ale podle toho, co vytáhnu ze skříně =D. Zjistil jsem, že teď je období, kdy mě nebaví přemýšlet nad důvtipností outfitu a prostě to zkombinuju tak, jak to na mě skříň vyplivne =D
    A ta kabelka..superkup =)
    Tak prima den,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to máme dost podobné, večer už nemám energii a ani nápady na outfity, tak raději sáhnu po osvědčených kouscích...

      Vymazat
  11. úžasný outfit, tohle se ti moc povedlo :) šedá je jedna z mých nejoblíbenějších barev, takže za mě palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  12. teda, v šedé je fakt krásná, mam pocit, že jí potřebuju:D ale tuhle funkci u mě v šatníku naštěstí zatim splnuje světlá dkny

    OdpovědětVymazat
  13. Ten kabát je absolutně nejlepší - doufám že se někdy došiju do úrovně lidí schopných něco takového vytvořit. Šiješ podle střihů, nebo si je sama děláš? Máš můj obdiv :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám střihy z Burdy, které si občas doupravím podle sebe. Jako začátečnk jsem začínala u sukní, praxí se dopracuješ k náročnějším kouskům a pak už to jde od ruky :)

      Vymazat
  14. Kabat je uzasny, nadherny, krasny😀

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images