new Aldo beige boots

1/12/2015

Aldo ankle boots

Jediné, co jsem si ve slevách pořídila jsou zatím hlavně boty. Myslím si, že to je rozumná investice, protože v zimních slevách se dají nakoupit kožené kozačky za super ceny. Z oblečení si ve výprodeji neumím nikdy moc vybrat, protože jsou kolekce již dost probrané anebo mi daný kousek vůbec nezlevnili. Za to obuv bych mohla nakupovat pořád. Naposled jsem si udělala radost těmito kotníčkovými kozačkami z Alda v béžové barvě. Díky výšce a tvaru podpatku jsou moc pohodlné i na delší chození. Právě takové světlé mi v botníku chyběly. Budu je moct kombinovat s béžovými odstíny, hnědou, šedivou nebo bílou. Už je vidím dohromady se svým camel kabátem, krémovým svetrem a světle šedými džínami. Počkejte si, až vám je ukážu v nějakém outfitu. Jestli se vám také líbí, tak teď je aktuálně seženete s 50% slevou a mají je ještě v černé a šedivé barvě :)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Jop, souhlasím..ale je důležité si taky povědět, jestli je ještě člověk v tu sezónu vynosí..protože čekat s nimi až na tu další je nebezpečné, když se s nimi potom něco stane.. Do půl roku od koupě jsou ještě obchodníci celkem ochotní reklamace vyřizovat rychle a bez problémů, při reklamacích po roce a více už mám dost zlé zkušenosti, takže já ve slevách beru ohled i v tomto aspektu..
    Jinak béžová je takový nezmar jako černá nebo šedá, prostě bude vždycky in a trendy, chválím =)
    Prima pondělí,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Botky už nosím a zatím jsem s nimi spokojená. Reklamace bot moc neřeším, to už je dřív zničím sama, než bych je potřebovala reklamovat. Když se projeví nějaká drobnost, tak je raději dám do opravy, to je rychlejší. Špatnou zkušennost jsem něla jen jednou a to v Maximu, tam už boty raději nekupuji...

      Vymazat
  2. Na slevy jsem se také těšila i kvůli botám, měla jsem již od podzimu vyhlédnuté několikery kožené kotníčkové v CCC, ale nechtělo se mi za ně dávat dva tisíce... Hmm a oni je nezlevnili :) Takže asi ještě počkám na další vlnu, protože jednou je přeci zlevnit musí, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi stává s oblečením. Pokud ale ty boty za to stojí a jsou kvalitní, klidně bych do nich šla i bez slevy. Vzhledem k tomu, jak je obuv v zahraničí, zejména v obchodech opravdu drahá, je to ještě příjemná cena :)

      Vymazat
  3. Ty jsou krasne. V sedive by se mi take libily.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou krásné! Já si teď ve slevách pořídila černé kotníčkové a pak černé lodičky. Oblečení ve slevách poslední dobou moc nekupuji, protože jak píšeš, buď ho nezlevnili, nebo nemají mou velikost...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images