perfect weekend

2/09/2015


Jak v Praze prožít perfektní den? Jako turista. Kolikrát jsem si říkala, že i ten cizinec, který v Praze stráví jen pár dní, ji prochodí víc než já. A tak jsme si s přítelem řekli, že alespoň jeden strávíme podobným způsobem. V sobotu odpoledne jsme se tedy vydali od karlínských kanceláří podél řeky až k Revoluční. Počasí nám skvěle přálo, sice pěkně mrzlo, ale na sluníčku bylo příjemně. Zastavili jsme se v O'papa na mém oblíbeném chai latte a pokračovali přes most nahoru na Letnou, odkud byl ten nejhezčí výhled na řeku a město na obou březích. Prošli jsme přes park až k hradbám a pokračovali přes nádvoří Pražského hradu. Protože jsme pěkně vymrzli, následoval horký čaj ve Starbucksu. Schovaní pod dekou jsme se kochali nádherným pohledem na Prahu a červánkové nebe. Sobotní večer jsme měli v plánu zajít do kina, kde jsem nebyla snad věčnost. Předtím jsme si sedli na jídlo ve Pho vietnam, u nich jsem si nejvíc oblíbila sépiový salát, musíte ochutnat. A potom pokračovali do Aera na Kód Enigmy s úžasným Benedictem Cumberbatchem. Malá kina mě vždycky osloví víc, než obří multiplexy, to nemá tu správnou atmosféru. A film? Ten stál za to a herecký výkon Benedicta i Keiry byl skvělý. Za jeden den dost zážitků, a teď už se můžu těšit za týden na ten další víkend :)

DIY coat, Bershka turtleneck, Mango jeans and boots, Parfois bag, HM hat

A protože pěkně mrzlo, vybavila jsem se nejtěžším kalibrem. Vlněný kabát, pořádný rolák a klobouk. Poslední dobou mě snad neuvidíte v jiné kombinaci, než je army zelená s šedivou nebo černou. Zatím mě neomrzela a ještě nějakou dobu neomrzí. Rolák mám ještě ze zimních slev. Původně jsem sháněla jiný zelený svetr, ale tenhle mě hned zaujal. Díky odstínu ho můžu s klidem kombinovat  se svým DIY kabátem. Jsem moc ráda za tyhle chelsea boty z Manga. Jsou to nejpohodlnější boty, které mám. A na to, že jsme toho ten den nachodili opravdu hodně, mě v nich vůbec nebolely nohy. Ideální víkendový outfit, co myslíte..?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tak tohle je opravdu pure perfection...a to nepíšu jen tak!!! vážně pecka!
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, přitom ten nejvíc easy outfit, vypadá skoro vždycky nejlépe :)

      Vymazat
  2. Mě se líbí (a ani moc netuším, čím to je), že spousta lidí v Praze si myslí, že jsme turisti..automaticky na nás začínají hovořit anglicky atd., upřímně, dělá mi to dobře =D..a taky občas se jako turisti chováme..prostě chodíme a chodíme, sem tam se někde zahřejeme kávou atd.. I když Starbucksu se poslední měsíce vyhýbáme, tak ten na Hradě vždycky navštívíme..ten interiér a výhled prostě nikde jinde nemáš..
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si Starbucks dopřávám výhradně v zahraničí hlavně kvůli free wifi, ale ten na Hradě jsem nemohla vynechat. Skvělé místo na kávu a perfektně tam zapadne, vyhlídka bezkonkurenční :)

      Vymazat
  3. Tobe tenhle prijemny outfit moc slusi! Nekdy mivam s klobouky problem, kdyz fouka. Jak to resis ty? Na nekterych mam gumicku. Nechci je tesne, protoze je to pak videt na cele. Premyslim, ze do nekterych vlozim fleece. Nebo to neresis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když moc fouká, tak jdu raději bez klobouku, byly by to otrava ho pořád držet a hlídat. Jinak mám s velikostí docela problém, potřebovala bych ideálně 55ku, ale všude je prodávají až od velikosti 56. Většinou si po obvodu všívám více vrstev sametové stužky. Kamarádka zase používá molitanovou vložku, kterou podloží zadní stranu.

      Vymazat
  4. skvely outfit;)

    PS: Zvu te na svoji novou giveaway, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky. Máš na nich francouzský šmrnc. Opravdu vyjimečně ti to sluší, i když oděv sám o sobě není elegantní, ty v něm jsi dokonalá.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images