spring feeling

3/01/2015


Doufám, že tohle je poslední zimní outfit, který tu publikuju. Cítím jaro už v kostech a mám touhu zase nosit otevřené boty a holé nohy. Neskutečně se těším, až odhodím kabát a vyměním ho třeba za trenčkot nebo biker...Tenhle look jsme fotili s Karol ještě, když pěkně mrzlo. Dokonce mi přitom ztuhnul i úsměv a muselo to napravit horké kapučíno u Peter's burger, kde mají mimochodem super dobré burgery a domácí limonády.
Ještě vám chci připomenout náš společný meeting bazar, který se už blíží 14.3. Na všechny, kteří se za námi podívají, se moc těším. Pokud si plánujete zásobit šatník novými kousky, tak se určitě stavte. Budu prodávat spoustu jarního oblečení, hlavně šatů, i vlastnoruční kousky. Když si projdete mé starší outfitové posty, tak většina z věcí se na bazaru jistě objeví. 

DIY coat, Zara turtleneck, jeans and boots, Baťa bag, Marc by Marc Jacobs watch

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Kabat se ti moc povedl! Latka je krasna, somezrejme i zpracovani!

    OdpovědětVymazat
  2. Já už občas i jarní věci nosím.. Hrozně mě ta zima nebaví.
    Šedá ti sedí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je paráda, šedá barva je můj favorit, takže skvělý outfit! :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Čím dál tím víc se mi líbí šedá. Vždycky mi to přišla nuda, ale čím víc to na blozích vidím, tím víc jsem z toho nadšená, jak už to tak bývá. Konečně jsem sehnala šedý kabát, tak hurá na lov dalších kousků!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si barevným obdobím právě už prošla a teď mě mnohem víc baví tyhle jemnější tóny, kde si můžu víc pohrát s mixem materiálů Takže jen do ní :)

      Vymazat
  5. Občas mě (dost) mrzí, že nebyldím v Praze :/. Hned bych ti to tam vykoupila, hlavně pokud bys prodávala své ručně šité věci :).

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný kabát! Celý je to super! ))

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images