winter details vol. 7

2/18/2015


Taky máte tyhle fotky rádi jako já...? Tohle je malý souhrn mých zimních outfitů, výběr z těch oblíbených. Na rozdíl od minulé sezóny jsem se dala na mírnější barvy a soustředila se spíše na kombinace materiálů, střihů a struktur. To je přesně to, co mě poslední dobou vystihuje. Kombinuji přírodní barvy a úplně nejvíc miluji looky tón v tónu. Svůj šatník zásobuji béžovou, šedou, vínovou, camel či černou. Hraju si s detaily, jakou jsou vzory, krajka, díry na kolenou, kontrast stylů. Ke klasickému kabátu si klidně obuju drsnější chelsea boots, nebo outfit zvýrazním zvířecím potiskem na kabátu či kabelce. Krajkový detail mě pořád baví v kombinaci s huňatým svetrem, stejně jako kozačky nad kolena, do kterých jsem se zakoukala a jsou super stylovým kouskem. Teď ještě doladit zásobu doplňků ve zlaté barvě a budu spokojená. Už se stejně ale těším na jarní počasí a méně vrstev. Jsem zvědavá, co nám ta nová módní sezóna přinese. Začínám mí pomalu chuť svézt se na retro vlně sedmdesátek. Na co se těšíte vy?


You Might Also Like

3 komentářů

  1. super =)

    www.bornfromstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, máme. :))

    Já se nej nej nejvíc těším, až kabát nechám doma, ať už pod ním budu mít oblečení v jakémkoli stylu - hlavně ať už ho netíží ten kabát! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se těším na jaro a příjemnější teploty..přijde mi, že den co den je ten kabát těžší a těžší..a už mě nebaví balit se do šály a vrstvit pod to všechno oblečení..chci zase čas triček a bomber, tenčích džínů..
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images