hair care: Cotril professional

3/03/2015


Najít vhodnou péči pro můj typ vlasů je docela oříšek. A tak jsem ráda, že jsem narazila na stránky Inhair.cz, kde mají obrovský výběr přípravků, pro různé druhy potřeb. Mám jemné vlasy, které se často mastí a ztrácí objem. Když si je jeden den umyju a pracně vyfoukám, druhý den už to na nich není moc znát. Proto si je nechávám delší, abych je mohla dát do culíku a nemusela je mýt a zatěžovat zbytečně často. Vyzkoušela jsem péči od Cotril, která obsahuje šampón pro oslabené a křehké vlasy a masku, která dodává objem a uhlazuje vlasové vlákno narušené např. barvením nebo horkým vzduchem. Po vyzkoušení můžu říct, že vlasy byly opravdu uhlazenější, lesklejší a více hebké, ale s objemem si šampón ani maska příliš neporadil. Myslím, že pokud bych měla spíše suché vlasy, byl by tenhle set to pravé. Takže pokud hledáte péči, která vlasy vyživí a přitom je příliš nezatíží, je tohle přesně pro vás. Naštěstí mají na Inhair další produkty, které stojí za vyzkoušení...Pokud máte stejný typ vlasů jako já, osvědčilo se vám něco? Zrovna přemýšlím o tuhém šampónu, máte s ním někdo zkušenost?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ten šampón má krásny dizajn :) a úplne dokonale si to odfotila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, nakonec jsem ho věnovala sestře, protože pro její typ vlasů bude úplně skvělý.

      Vymazat
  2. Pekny vecer, presne jste popsala i moje vlasy. Nosim, jak se tak po staru rika, mikado ;-), vlasy mam zesvetlovane melirem a nedam dopustit na sampon Absolut Repair z rady Serie Expert od L'Oreal Professionel. Jelikoz chodim na strihani kazde 2,5 mesice, balzam nepouzivam, protoze i bez nej bojuju s plihnutim.
    Abych nekecala, jednou za uhersky rok si dam masku od Aussie ;-)
    Kdyz chci vetsi objem aspon na 2 dny, pouziju Ultra Doux s kaolinem a citrusy na mastne vlasy. Bohuzel ho nemuzu pouzivat prilis casto, protoze silene vysusuje pokozku hlavy a to az tak, ze tato svedi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vlasy oplachuju na závěr minerálkou, protože v Praze tu příliš měkká voda a díky tomu se mi pak účes daří mnohem lépe vyfoukat. Ulra Doux mi nesedlo, zjemňovalo mi ještě více vlasy. Proto chci zkusit tuhý šampón (mýdlo), tolik nevysušují a přitom se po nich vlasy postupem času méně mastí a balzám není díky přírodním olejům ani potřeba. Takže teď hledám, kde sehnat vhodné pro můj typ vlasů. Je tam jen jeden háček a to přežít období, než si vlasy na mýdlo zvyknou. Chemické šampóny totiž čistí mnohem více agresivněji a tak je to pro vlasy za začátku šok.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images