touch of rock

3/31/2015


Vypadá to, že duben bude pěkně aprílový, doslova. Když sedím za stolem v kanceláři, smutně vyhlížím, protože je hezky, svítí sluníčko a já musím trčet v práci. Naopak, když už se nemůžu dočkat volna, tak se ochladí, buď prší, nebo fouká strašný vítr. Prostě ideální víkend na focení jarních outfitů, že? Takže můžu zahraničním blokerkám ve Francii a Španělsku jen tiše závidět, že si můžou obout volné sandálky, lehounké sukně a šaty, aniž by se musely zahalovat do svetrů, kabátů a ponožek. Jaro doslova miluju a už si ho chci užívat stejným způsobem. Tenhle outfit bude jistě poslední kabátovým, tak jsem ho doplnila namísto kozaček mokasínami. Svetr jsem tentokrát vynechala úplně a oprášila svou starou džínovou košili. Denim se totiž společně se semišem na jaře vrací v plné síle a bude se skvěle kombinovat a doplňovat v retro bohémském stylu. Klobouk zachránil mé větrem rozlítané vlasy a koženkové kalhoty dodaly outfitu neotřelý říz. Jestli se tenhle víkend oteplí, připravím si pro vás nějaký look s jarním nádechem v pastelových barvách. Uvidíme, snad se konečně zadaří :)

DIY plaid coat, C&A denim shirt, HM leather look trousers, Parfois bag, Zara shoes

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Pěkný kabát a celé to k sobě parádně ladí =)
    Jinak my už chtěli o víkendu taky schovávat parky a kabáty a hle..teď je oblékáme zas, vrstvíme a balíme se do velkých šál jako v zimě..achjo.

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jaké počasí vyjde na velikonoční víkend, ráda bych konečně vyrazila trochu do přírody užít si to jaro....

      Vymazat
  2. Moc hezké! Ohromně ti to sluší! Takto bych si hned vyšla taky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je TOP, opravdu nádhera!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images