nude trench coat

4/28/2015


Konečně vidíte  mé džíny s DIY úpravou v outfitu. OK, chápu že bílé kalhoty vypadají nejlépe na dlouhonohých modelkách, ale kvůli tomu je nepřestanu nosit, že? Kdybych si měla vybírat jen podle toho, tak nenosím tak půlku věcí. Ale jak se mění mé priority, pohlížím na sebe jinak. Už se nehoním za vychrtlou figurou jako v 15ti. Ano, taky jsem si tímhle obdobím prošla, stejně jako denodenní dřinou ve fitku. Ani jedno nebylo k dobru. Nikdy jsem neměla dokonalou postavu a už od dětsví jsem vyrůstala na pečivu a české kuchyni. Pochopila jsem, že to pro mé tělo nebude to nejideálnější. Začala jsem se zajímat o zdravější stravu a zkusila začít běhat. Chytlo mě to a hlavně to byl pohyb, do kterého jsem se nemusela nutit, naopak mě bavil. Ta svoboda, že vyběhnu, kdy já chci, nemusím si zamlouvat nějaké hodiny dopředu a stačí mi k tomu jen kvalitní boty...Nejsem žádný maratonec, ale kdybych trénovala, klidně bych na nějaké závody šla. Zatím mě to ale neláká. Za to soutěživost mě popohání na crossfitu. Jsem vážně ráda, že mě k němu přítel přivedl. Ta rutina ve fitku mě už tolik nemotivovala a do cvičení jsem se musela někdy i přemáchat. Na crossfit se pokaždé těším, i když vím, že je to kolikrát dřina a že mě bolí svaly z předešlého dne. Ale je tu super atmosféra, dobrá parta lidí a trenéři, kteří ze mě umí dostat co nejvíc. Díky crossfitu jsem změnila i pohled na svou postavu a celkově na ženské tělo. Mnohem víc se mi líbí ženy s pěknými rameny a vyrýsovanými rukami, s pevnými nohami a kulatým pozadím. Prostě figura, na které je znát, že pro sebe něco dělá a že je zpevněná. Vím totiž, kolik to dá práce a že to není zadarmo. Je to větší challenge, než být jen vyhublá postava s tyčkami  místo nohou a propadlým břichem. Mám pocit, že tenhle trend zdravého těla se postupně dostává i do reklam a časopisů. Takže jsme na dobré cestě. Při pohybu je stejně nejdůležitější, jak se u toho cítíme a ne jak vypadáme. Tohle bysme měli mít na mysli každý den. Uvidíte, že díky tomu budete víc v pohodě a ostatní to na vás taky poznají. Já si raději užiju skvělou večeři, než počítat každou kalorii navíc. O tom to prostě není. Když si někdy víc dopřeju, tak se zase jindy víc uskromním a třeba si dám jeden běh navíc. A když mi moje polovička po ránu říká, jak mi to sluší a že nepotřebuju hubnout, co víc si přát. Jak to u sebe máte vy? Zajímají mě vaše komentáře... :)

Teď k mému outfitu. Není ničím extra výjimečný, ale také není nudný a rozhodně v něčem podobném moc lidí nepotkávám. Trenčkot má skvělou barvu, splývavý materiál, který se nemačká a je dobře ušitý. Stačilo ho doplnit v neutrálních barvách a zvýraznit kabelkou s hadím vzorem. Líčení a vlasy zůstaly přirozené. Teď schválně, jestli by vás takový look na ulici zaujal nebo vůbec?

vintage trench coat, blouse, Zara + DIY jeans, Zara bag, Aldo boots, HM necklace

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Rozhodně zaujal, vypadáš úžasně! A krásně jsi to všechno popsala, nejspíš ten crossfit budu muset taky vyzkoušet, protože mě nic ne a ne chytnout! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta kabelka je naprosto úžasná :)
    Celý outfit je úžasnš sladěný a líbí se mi, že jsi k tomu vybrala i perfektní místo.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten přístup k tělu a cvičení máme naprosto stejný, nenapsala bych to lépe... Běhám, jezdím na bruslích, chodím hodně po výletech, do fitka chodím na různé kruháče, kondiční a posilovací lekce, prostě to, kde se máká, žádný jumping nebo bosík, to už mi nic nedávalo. A klidně si dám chleba se sádlem a pivo. A v zrcadle spíš než štíhlý pas kontroluji, zda se již nerýsuje nějaký ten bicáček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chválím. Kdybych se měla v jídle neustále hlídat, tak bych si to vůbec neužila. Sice bych měla konečně vysněnou postavu, ale já jsem velký gurmán a požitkář. Být pod stresem, že si k večeři občas nemůžu dát sklenku vína nebo zamlsat kousek hořké čokolády, za to podle mě nestojí. Pokud mám od přírody spíš normální postavu než hubenou, tak je lepší zapracovat alespoň na zpevnění a vytvarování.

      Vymazat
  4. Hezky outfit! Trenchcoaty miluju!! A s tim cvicenim a pohledem na telo to mam stejne, ale k tomu se clovek proste musi dopracovat (nebo dozrat? ) ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadáš božsky - postavou i outfit - minimalistický ale vůbec ne nudný.. Líbí se mi tyhle Tvoje články s přesahem, ostatní blogy s fotkama a suchým popisem mně začínají nudit. Díky za tohle! A s přístupem k tělu, sportu a stravě souhlasím, mám to podobně..
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Mě už samotnou nebaví outfit jen popisovat, raději zabruslím do tématu, který se mi honí právě hlavou. A o to víc mě těší, že to druhé zajímá. Díky tomu si ráda pročtu zajímavé komentáře. Z toho mám fakt radost...

      Vymazat
  6. Velmi pekne :) Upln vidim, ako si rozziarila chmurne ulice :)
    Ad postava - ja sa priznam, ze v 90% prihliadam na to, co mi slusi a co mi postavu zostihli/predlzi. Nemam modelkovske miery ani vysku, takze napr svetle slimky moc nenosim (ale ano, mam ich, aj mrkvacem aj svetle kratasy..) Ja som ani moc nepokusala cvicit..nemam na to nervy a najma mam pocit, ze predispozicie nijak nezmenim. Davneho sna mat tenke nozky ako ratlik, som sa uz davno vzdala :D
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  7. Clanek se mi libi a takove veci povazuji za samozrejme. Nenapadlo by mne o nich psat, stejne jako napriklad o dentalni hygiene. Jenze asi ziji v nejakem typu izolace, ze cim vic ctu blogy, tak zjistuji, ze spousty pro mne samozrejmych veci, jsou pro lidi i velka neznama. Takze tleskam a diky za tve clanky. Stejne tve outfity jsou nej :-) Urcite bych si te vsimla, protoze takto malokdo chodi. Postavu mas hezkou a skoro vsechno ti slusi!

    OdpovědětVymazat
  8. Musím se přiznat, že už několik týdnů odkládám první lekci pilátes :D, ale faktem je, že to chci zkusit, protože se už nějaký ten měsíc necítím extra dobře. A tělo mi to dává najevo, takže nejen zdravou stravou a hektolitry vody se to snažím vyřešit :).

    A tebe bych si určitě všimla, outfit se mi moc líbí, jen ta mašle/vázanka na blůze se mi moc nezdá, přijde mi už nějak navíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, když delší dobu nic nedělám, tak jsem unavenější, více bez nálady, chybí mi motivace...když se ale přemůžu a zase se dokopu něco dělat, ten pocit po tom je super. Najednou zmizí starosti a mám spoustu energie. A to je pak jedno, jaký pohyb to je :)

      Vymazat
  9. Jistě, že zaujal. Akorát se mi nelíbí tvar kabelky.
    S cvičením s tebou naprosto souhlasím, je fajn dělat něco pro své tělo a pak se cítit líp.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images