ready for summer in boho style

4/05/2015

HM denim shorts and tunic, Topshop sandals, Nasty Gal bag

Jaro u nás pořádně ještě ani nezačalo, ale já už si dělám sbírku letního oblečení. Za měsíc se chystám na dovolenou do Říma a tou dobou tam bude příjemné teplo. Těším se na dny stvořené pro lehké šaty a šortky, Tohle je výbava, která určitě pojede se mnou. Zamilovala jsem se do bohémského stylu, který je uvolněný a zároveň ženský. Příště si pro vás přichystám inspiraci. Sandálky na šněrování budou naprostou nezbytností. Vypadají na noze skvěle jak ke kraťasům, tak i šatům. Jejich koupi vám doporučuji, budou se tohle léto hodně nosit. Volná tunika inspirovaná přehlídkou Chloé je příjemná na nošení i v horkých dnech a semišová kabelka je na chození po městě to nejpraktičtější. Alespoň budu mít volné ruce na focení a mlsání zmrzliny :) Navíc ji unosím i k outfitům inspirovanými retro sedmdesátkami. Poradíte mi, co v Římě určitě nevynechat a kam zajít?

You Might Also Like

9 komentářů

  1. už, aby bylo léto. Top má krásnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krasne. To jsem zvedava, jestli se tam potkame :-) Musim uz premyslet, co s sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se budu řídit podle počasí a hlavně pohodlí. To vždycky řeším po celodenním běhání po městě.

      Vymazat
  3. Bohémský štýl je nádherný <3 !

    OdpovědětVymazat
  4. - rim a jeho galerie ♥ ou jee

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu Vám závidím a snad to lehké oblečení užijete. V Římě jsem byla přesně před rokem, počátkem května a byla zima, že ze šesti dní jsem měla sandálky jen ten poslední. Jestli můžu pár tipů... chodili jsme se v poledne najíst do čtvrti Trastavere, dle rady místních. Ceny jsou tam přátelštější než v centru. Našli jsme tam i báječnou vegan a vegetarian friendly restauraci... ulici si nepamatuji, ale čtvrť to není velká, najde se snadno. Nejlepší pizzu (z bramborového těsta) jsem jedla v bistru Da Michele v ulici Via dell'Umita. Též tip od místního. Prostředí nic moc, ale ta pizza!! :) A určitě nejkrásnější výhled na zapadající slunce nad Římem je z vyhlídky nad Piazza del Popolo a pak ještě popojít parkem směrem k Villa Medici. Všude v průvodcích doporučují vyšlápnout na Quirinale k parlamentu. Ale tam vadí výhledu střechy. Do muzeí Vatikánu téměř nebylo možné se dostat. Možná, že rezervace předem z domova je lepší. My jsme na tu frontu, co věštila celý den postávání, neměli chuť. Ani týden na tohle věčné město nestačí. Šťastnou cestu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za tipy, určitě se budou hodit. Když jsem v cizím městě, tak skoro nikdy nechodíme jíst do centra. Domácí ví, kde se dobře najíst a v centru to bývá dobré tak akorát pro turisty. A muzea uvidíme...vetšinou si je nechávám až na další návštěvu. Tu první spíš čerpám atmosféru města a lidí. Raději chodíme neplánovaně, prostě tam, kde se nám líbí. Rozhodně se nesažím stihnout a vidět všechno, to se ani nedá za tak krátkou dobu :)

      Vymazat
    2. Ano, tady stačí jen chodit křížem krážem. Všude něco je. Já musela dělat větší přípravu kvůli muži. On má rád plánování :D. Ale sám uznal, že si stačilo sednout první večer do prvního baru u hotelu, který jsme potkali a zapříst hovor s pizzařem .... stačilo si jen dělat poznámky :).

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images