boho tunic

6/05/2015


Nevím jak vám, ale mě se vždy doma nakupuje lépe než kdekoliv v zahraničí. Je to asi tím, že nerada dělám impulsivní nákupy a na cestách se tomu musím přizpůsobovat. Většinou totiž máme na nákupy tak jeden den a já se nerada rozhoduju na místě hned. Jenže pak už se většinou do obchodů nestihneme vrátit. Navíc chápu, že nákupy muže nebaví, to ale pak ani mě. Nerada někoho tahám někam, kam on nechce. Takže si nakonec vyberu jen nějakou drobnost nebo nejčastěji něco do bytu, protože to baví nás oba. Doma vím, kam mám pro oblečení, boty a doplňky zajít. Mám čas se podívat na net a skouknout, co mají nového. Když se mi něco zalíbí, mám dostatek času promyslet, jestli ten daný kousek skutečně unosím. Většinou si ho jeden den vyzkouším, když si nejsem jistá, tak si ho nechám zarezervovat a jiný den se pro něj vrátím. Mám to tak. To ale v cizině moc praktikovat nejde. Pak proti tomu hraje fakt, že v běžné konfekci jsou značky jako HM, Zara, Mango apod. většinou o pár set korun dražší než u nás. Proto se do těchto obchodů na dovolené ani nedívám. Výjimku tvoří značky, které u nás vůbec nejsou nebo k nám nedováží, třeba jako &OthesStories. Dražší značky už většinou za to stojí. Z mojí zkušenosti se ale vyplácí je raději objednávat přes eshop. Vyjdou vždy levněji než v kamenném obchodě. Jediné tedy, kam ráda na cestách zajdu jsou designerské outlety, vintage shopy a secondhandy. Narazím tam na originální kousky a často za zlomek ceny. To je pak nakupování, které mě baví. Jak to máte s nákupy v cizině vy?

Ještě k outfitu. Tyhle kousky mě dohromady stály opravdu málo. Tunika je nádherná, přesně nějakou takovou jsem si přála. A narazila jsem na ní v F&F, když měli zrovna 30% slevy. Džíny jsou mé první do zvonu. Jsou jen mírně rozšířené a to se mi líbí, protože na pořádné zvony se necítím a myslím, že by to nebylo ono. Tyhle jsou z C&A a opět byly ve slevě 50%. Sandálky na klínku mám už několik let a málem jsem zapomněla, že je mám. K tomuhle outfitu se ale hodily úplně nejvíc. Možná je zase začnu nosit častěji, jen si teď na tu výšku budu asi nějakou chvíli zvykat. Poslední dobou nosím totiž o dost nižší podpatky. Kabelka z Nasty Gal je věčná. Nosím ji nejčastěji. Nedivím se, když se hodí ke spoustě outfitů. Jedna koupě, která se vyplatila. Kromě džín jsou to tedy všechno kousky, které jsem měla čas si promyslet a dojít si pak pro ně. Podle mě se takové nákupy totiž vyplatí mnohem víc, než unáhlené radosti...

F&F tunic, C&A jeans, Stradivarius wedges, Nasty Gal bag, HM bracelets

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Vypadáš naprosto úžasně! :) Ta tunika je úchvatná. :)
    A naprostou s tebou souhlasím, co se týče nákupů. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem rada sama jezdila na nakupy do USA, kde neco koupim a pak se rozmyslim a v pohode vratim. Tam se mi moc libi. Jinak po Evrope, kde nejsem sama, tak to mam stejne.
    Super outfit a libi se mi ta halena trochu lezerne zastrcena do kalhot. Mas hezkou postavu a takto lepe vynikne. Slusi ti to!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit, je to takové ženské a jemné. Úplně můj šálek kávy. Jsi moc krásná! :)

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images