summer must have: shirt dress

6/30/2015


Na tohle léto si musíte pořídit alespoň jedny košilové šaty...proč? Protože jsou univerzální. Můžete je nosit ke všem různým příležitostem. Od pobíhání po nákupech, pracovního dne, odpoledne v parku či večerní akce... Mohou vypadat jednoduše nebo naopak originálně. Navíc je unosíte i jako tuniku klidně s kalhotami, nebo rozepnutou namísto cardiganu. Stylově jsou různorodé. Od minimalistických bílých, krajkových, zdobených výšivkou či s potiskem. Mohou být z různého materiálu, od mini až po maxi délku. Noste je s páskem nebo bez...najděte ty pravé, které vám sednou. Doporučím vám tuhle trojici: jedny bílé - v létě s nimi nešlápnete vedle. Líbí se mi v krátké déle a rovném střihu společně se sportovnějšími botami, ale i dlouhé maxi s páskem v pase. Džínové - jsou perfektní k vodě přes plavky, na letní festival a prostě kamkoliv, kde chcete spíš casual pohodlný styl. Se vzorem - najděte barvu a vzor, který vám sluší. Mně se líbí drobné puntíky, ale i abstraktní velkoplošný vzor, který je jako stvořený na francouzské pobřeží. Nasaďte sandálky, klobouk, sluneční brýle a užívejte si léto. A pokud je vám v šatech vedro, poohlédněte se po těch, co jsou bez rukávu a jsou z lehounkého bavlněného batistu, který je příjemný na nošení. Já už jedny takové mám, ale rozhodně nejsou poslední. Zamilovala jsem se do šatů, které spíše vypadají jako delší košile, nebo do proužku, který nikdy nevyjde s módy. A pokud narazím na nějakou pěknou vzorovanou látku, asi se pustím do jedněch v maxi délce. Co vy, už máte svoje košilové šaty doma?

 Zara, Topshop, HM, HM, Mango


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Taky jsem se po nich už dívala, jsou velmi ženské a šik. Z inspiračních fotek se mi nejvíc líbí ty od Evy <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vypadá v nich dokonale. Já se zamilovala do těch, co má na sobě Olivia, taková ženská verze pánské košile. A pak těch tmavě modrých na Blair z Atlantic-Pacific.

      Vymazat
  2. Košilovým šatům jsem nějak nepřišla na chuť zatím, ani nevím proč, prostě je v nich něco, co se mému oku nelíbí, možná i proto, že jsem ještě žádné nevyzkoušela... :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. velmi sa mi pacia, mam par a dalsie planujem :)

    OdpovědětVymazat
  4. wooow! perfektní inspirace uplne jsi me na ne naladila! nejvic se mi libi ty prvni modre!!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  5. Vsechny jsou krasne, ale vsechny zeny jsou docela vysoke. Nevim, zda bych objevila nejake prima na mou postavu...uvidime.
    Hezky clanek!

    OdpovědětVymazat
  6. Nice outfits :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images