different me

8/10/2015


Tohle je kombinace, kterou na mě tak často nevídáte. Boho styl s retro nádechem jsem si ale zamilovala. Tak proč to nezkusit. I ty šortky s vysokým pasem nejsou moc moje, ale když tady se mi líbí. Někdy prostě sáhnu i po takových kouscích, které obvykle nenosím, a tak alespoň nějak oživím svůj šatník. Nebojte se občas experimentovat a užít si módu trochu víc. Jen se v tom musíte cítit dobře, jinak to nemá smysl. Udělat krok vpřed. A když se třeba naučíte udělat malý posun v módě, třeba vás to pošoupne i někde jinde. Uděláte další krůček v jiných věcech. U mě třeba v rozhodování, v nové práci, v jiném trávení volného času. Krok vpřed přece nic nestojí. Když začnete u vlastního šatníku, budete překvapeni. Okolí vás třeba začne vnímat jinak. Tak, jak vy sami chcete. A třeba díky tomu získáte nové známosti, dostanete se tam, kam chcete, atd. Prostě experimentujte, protože vám to nejen v módě může přinést spoustu nových zážitků. Oblečení je totiž jen začátek. Takový příjemný start si ráda čas od času užiju. Co vy?

HM tunic and bracelet, Nasty Gal bag, Zara shorts, Stradivarius wedges

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Ta halenka je skvela! Podarilo se Ti ji paradne zkombinovat.
    Jinak sortky s vysolym pasem ti slusi.
    Obcas je fajn vybocit ze zaketych koleji a zkusit neco noveho, tale to tak praktikuji a momentalne se snazim udelat to tak i s praci a kdyz to vyjde, tak mi to obrati trochu zivot vzhuru nohama. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná halenka! Super šortky! Nový účes ti sluší.
    Experimentování mne baví ....prima článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen jsem si dala pěšinku doprostřed, nic víc. Ale k outfitu to šlo dobře :D

      Vymazat
  3. Neskutečná krásna. Tohle se ti moc povedlo, tleskám. Já si letos šortky s vysokým pasem moc oblíbila, dají se kombinovat na mnoho způsobů :)

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s nimi trochu bojuju, pořád koumám s čím dalším, kromě dvou tunik bych je nosila. Ale jako vždy se nějaký další vhodný kousek najde časem :)

      Vymazat
  4. Šortky s vysokým pasem jsou geniální, strašně ráda koukám na tyhle outfity, protože já sama na ně odvahu nemám. a s tím eperimentováním máš pravdu, je to neskutečně obohacující.
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naopak měj, pokud tě to baví. Já okolí asi moc neřeším. Stačí respektovat svou postavu a podle toho se řídit. Když mi daný styl sedne, jdu do něj. Když se v něm necítím, nechám raději někomu jinému :)

      Vymazat
  5. Sedmdesátkový styl se mi taky teď líbí (když letí, tak proč né, žejo? :D) a ty ho nosíš úžasně ;).

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý look! Moc se mi líbí tato kombinace!

    OdpovědětVymazat
  7. toto vyzerá skvele na tebe! Farby, strihy všetko!
    premeny v móde, to je niečo šialené:) ale skvelé. Ja väčšinou mením štýly hlavne podľa toho, kde momentálne pracujem- čo je asi logické, keďže v práci trávim 40hodín týždenne:D Momentálne prechádzam na kancelársky look a začína ma to fakt baviť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jsem naštěstí v práci nikdy nemusela extra dodržovat dress code. Ale o to víc mě pak různé styly lákají kdykoliv na ně dostanu chuť :)

      Vymazat
  8. - safra. proc ja jsem takova konzerva ?! ac by obcas neuskodilo zahrat si na chameleona, nemam na to zkratka koule a hlavne jsem stydlin ..
    v kazdym pripade ty jsi kouzelnaa ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Mag, stačí outfit úplně jednoduše ozvláštnit třeba jen kabelkou nebo výraznějšími botami. To pro začátek úplně stačí, zbytek může být velice jednoduchý. Ten kontrast je pak celkově zajímavý a na ulici si tě všimnou jen ty módní nadšenci, kteří tyhle detaily vidí stejně :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images