summer essentials

8/26/2015


Marc Jacobs blush - Promiscuous, Mac cremesheen Fanfare lipstick AA3, Miss sporty nail polish 54, Sisley lotion tonique aux fleurs, Chanel Poudre universelle compacte 30 naturel



Mých pár drobností, které tohle léto nosím neustále s sebou v kosmetické taštičce. Pudr Chanel je neskutečná závislost. Má perfektní texturu, pleť pár tahy štětcem nebo labutěnkou přirozeně zmatní. Nevysušuje a dlouho vydrží. Do pudru se určitě vyplatí investovat, protože kvalitnější značky mi v kabelce vydrží i přes půl roku. Nevypotřebují se tak rychle jako běžné pudry. Tvářenka od Jacobse je teď moje nejoblíbenější. Ten odstín k mé pleti sedí přes léto nejlíp. Perfektně rozjasní obličej a dodá kontury lícním kostím. Nanáším ji přesně nad až k linii vlasů. Líbí se mi, že vytvoří přirozený odstín a dodá obličeji živost. Pastelově růžový lak střídám se světle šedivým a bílým. Mám ráda jemné ostíny, oproti zimě, kdy se vyřádím na červené a vínové. Levné laky mi na moje střídání barev úplně stačí. U kvalitnějších mě štvalo, že i přesto po čase vysychají a to ještě dřív, než jsem je stačila vypotřebovat. Jinak dobré seženete za super cenu od Flormar. Cestovní balení tonika od Sisley s sebou nosím vždy po cvičení. Když se při tréninku zpotím, vždy pleť čistím a hydratuji. Tahle voda se mi skvěle osvědčila, jemně pleť vyčistí a zklidňuje jí. Rtěnka od Mac je moje stálic. Výraznými barvami se většinou líčím na nějakou akci, či večer. Ale přes běžný pracovní den raději sahám po jemnějších barvách, jako právě tahle tmavší růžová. Na rtech vypadá nenápadně, přesto jim dodá hezkou barvu. Je krémová, takže nevysušuje, to ale taky znamená, že se postupně smývá a je potřeba ji občas upravit. Je to ale o zvyku :)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krasne kousky. Chanel Les Beiges pudr je muj favorit, hlavne kdyz nemam makeup. Je nadherny.

    OdpovědětVymazat
  2. Chanel pudr mě láká čím dál tím víc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten určitě vyzkoušej. pá skvělou texturu, je lehounký, snadno se nanáší a vypadá fakt přirozeně. navíc to balení opravdu dlouho vydrží, takže je to za mě dobrá investice :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images