MBPFW look

9/07/2015


Pátek byl první den přehlídek. Stihla jsem jen Zuzanu Kubíčkovou a Kateřinu Geislerovou, ale i tak jsem byla moc ráda, protože ten den bylo ještě celkem teplo a já mohla provětrat můj DIY model. Na tenhle top a sukni jsem se moc těšila. Trochu sem to oživila ještě stříbrnými sandály z Topshopu, ale teď už jedině v kozačkách. Áčkové sukně jsem si poslední dobou úplně zamilovala. Navíc jsou extra jednoduché na šití. Takže, kdo se chce naučit šít, tohle je dobrý začátek.
Co se týká samotného fashion weeku, jsem plná dojmů. Mám v zásobě ještě nějaké fotky z přehlídek českých designérů, takže vás budu zásobovat. A taky shrnu celkově trendy a modely, které se mi z přehlídek líbily úplně nejvíc. Jedno je ale jasné, příští jaro/ léto nás opět čeká návrat ke sportovnímu stylu a bez tenisek se rozhodně neobejdeme. A to ani k ultra ženským modelům. Já se na tu změnu docela těším. Ale zatím si budu užívat roláků, áčkových sukní, semišových kozaček a širokých vlněných kalhot. S módními akcemi se teď roztrhl pytel, takže se těšte na další porci inspirace. 
A mám jedno zjištění. Jsem naprosto nevybavená na jakékoliv fashion show. Tzn. že si buď konečně budu muset nějaký ten designérský kousek do šatníku pořídit, nebo si musím ušít opravdu něco originálního. Asi to vidím na tu druhou možnost. Uvidíme, co z toho vzejde :)

DIY top and skirt, Givenchy Antigona bag, Zara boots, Marc Jacobs watch, HM bracelet

You Might Also Like

13 komentářů

  1. zvolila bych jemnější boty (třeba nude) a pak by to bylo top! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fashion weeku jsem měla msto kozaček stříbrné sandály na silnější podrážce. Takový kontrast, ale barevně jemný, takže se mi to líbilo..

      Vymazat
  2. - libi moc, ale ja bych v tomhle absolutne zmrzla (ac bylo v pa nejtepleji)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pátek to ještě šlo, pak se ale dost ochladila, takže jsem oblékla kalhoty a nazula kozačky :)

      Vymazat
  3. Skvely outfit! Ta sukne je perfektni. Mas pravdu, ze ackove jsou top a na usiti easy peasy. :)
    S temi strbrnymi sandalemi by to bylo podle me jeste lepsi. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Slušelo ti to, o tom žádná =)
    No a příště musíme jít..v černé =D, ať zapadneme do publika.. Což je vlastně to, co mě neskutečně zklamalo a jde to vidět i na streestyle fotkách z MBPFW..černá, případně černobílá naprosto převládala..občas jsem si přišel jak na pohřbu..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla první den taky dost nenápadně šedivá, druhý už přibyla růžová hedvábná košile a třetí jsem byla v podzimních teplých odstínech. Ali i tak nemám vybavený šatník pro tyhle akce, což mě přivádí k tomu, že si budu muset udělat nějakou zásobu pro případ :)

      Vymazat
  5. Krasna sukne! Hezky outfit. Mne zaujaly ty saty z posledniho postu. To by byl hezky kousek! Porad na ne myslim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky na ně myslím, asi si je ušiju, jen nevím, jestli tón v tónu nebo více barevné...

      Vymazat
  6. Skvelý outfit. Mne sa takýto mix - ton v tóne veľmi páči. Vyzerala si naozaj šik.
    Mimochodom tá Tvoja kabelka je úžasná. Taký malý sen :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images