MBPFW second outfit

9/24/2015


Stejný outfit jsem měla poslední den fashion weeku. Jen s tím rozdílem, že jsem měla vyčesaný retro culík, foukal totiž silný vítr a přes ramena přehozený leopardí kabát, jako mám tady. Fotky jsou z posledních teplých dnů. Teď by se mi ten kabát hodil. 
Líbil se mi článek, kde Pavlína popisovala módní trendy street fashion okolo fashion weeků. Taky se nehodlám cpát do šílených kreací, jen aby si mě někdo vyfotil. Tohle je i tak na mě nezvyklý look. Nad těmito extra širokými kalhotami jsem hodně dlouho uvažovala. Není to zrovna lichotivý střih pro normální postavu. Ale riskla jsem to a řekla si, že je to módní výzva. Když se správně zkombinují, jako v tomhle případě s podpatky a zvýrazněným pasem, může to dobře fungovat. Co myslíte? 
Jinak je hodlám obléknout víckrát než jednou. Až objevím vhodný rolák, budu je nosit společně s ním. Skořicová barva je na podzim můj must have. Stejně jako několik dalších věcí, zajímají vás jaké? Co teď v nové sezóně nevynechat? 

F&F trousers, vintage waistcoat and belt, HM top, Mango suede boots, suede bag

You Might Also Like

6 komentářů

  1. - neskutecne ti sedi ! celek pusbi neskutecne prirozene a nenucene .)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem četla článek Pavlíny a taky s ním souhlasím, už jsem o tomto tématu přečetla více článků a je fakt, že většina takových těch insajdrů, kteří se v té módě pohybují, jsou i celkově znechucení právě módními blogery, protože vůbec nevěnují pozornost kolekci a místo toho si jenom fotí selfie a oblékají cokoliv pro fotku.
    Tobě to ale fakt sluší a nepřijde mi, že by se to až tak odlišovalo od toho, co nosíš ;).

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krasne a presne tvuj styl. Velice ti to slusi! Bajecny sedmdesatkama inspirovany outfit ale moderni, svezi a luxusni.

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že tohohle si žádný streetstyle (ať už regulérní nebo samozvaný) nevšiml a raději se fotily pohřební a smuteční outfity plné černé..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  5. Ou! Tohle je skvělý :) Ty kalhoty nejsou můj vkus, ale vesta je super!


    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Článek jsem také četla aa také nechápu, proč bych se kvůli fashion weeku měla odchylovat od svého stylu a fotit selfie.
    Tenhle outfit je ale ve tvém stylu, je skvělý a sedí ti! Moc se mi to líbí a nechápu, proč tě nevyfotili do street stylu.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images