B-day girl

11/30/2015


Dneska je můj den, slavím narozeniny. A dostala jsem k nim ten nejhezčí dort, který jsem kdy měla. Tak čokoládový, že stačí jen malý kousek. Ani se mi to mistrovské dílo nechtělo krájet. Pokud si na něco podobného troufáte, mrněte se k Petře na blog, která ho pro mě připravila. Peti, moc děkuju.

Narozky jsme oslavili již včera na brunchy v Zincu v Hiltonu a bylo to vážně skvělé. Dostali jsme perfektní míso stranou od ruchu. Jídlo bylo dokonalé. Myslím, že jsem si dala tři kola plus dezerty, nechápu, jak se to do mě mohlo vejít. V nabídce mají studené předkrmy, mořské plody, saláty, masa s omáčkami, teplá jídla, masa z grilu a nespočet dezertů. Dostala jsem i narozeninový dortík se svíčkou jako pozornost. Zahrála mi k tomu živá muzika :) Jestli se rozhodujte, kam příští neděli na brunch, neváhejte...

Velkou výhodou mít narozeniny v zimě, že se na své oslavě můžete pořádně najíst. Přes huňatý svetr není nic poznat. Velkou nevýhodou naopak je, že si nemůžete užít párty pod širým nebem, protože venku mrzne. Slavit v listopadu ale taky znamená, že si můžete pronajmout srub a vychutnat si Prosecco třeba v jacuzzi, to už nezní špatně, že? Srub nemám, ale vystačím si s horkými lázněmi v Budapešti, to se taky počítá. A večer strávený u krbu při svitu svíček, je rozhodně lepší v zimě. Takže je to vlastně fajn a já jsem spokojená. Mějte se krásně, ať je to vaše pondělí stejně hezké, jako to moje. :)


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tak za prvé: jééé, Budapešť <3
    Za druhé: z toho dortu se mi sbíhají sliny..čokoládový je můj nejoblíbenější, mňam!
    A to nejdůležitější za třetí: přeji krásné a báječné narozeniny ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budapešť je naše každoroční tradice...dort byl skvělý a moc moc děkuju za přání :)

      Vymazat
  2. Děkuju Jani, moc <3! A ještě jednou vše nej k tvým 25tým ;)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images