Happy momets

12/01/2015


Oslavila jsem další rok, další narozeniny. Být v mém věku znamená být již vdaná, mít rodinu a bydlet ve vlastním. Tedy alespoň pro většinu, ne tak pro mě. Být v mém věku, pro mě znamená, mít hlavně svůj názor, mít cíle, jít si za nimi a být spokojená. Děti nemám a zatím mě je neplánuji. V mém životě je dost radostí, takže myšlenky na rodinu mě nechytají. Mám skvělého partnera, ale manželství nehoří. I bez sňatku víme, co oba chceme a že se jeden na druhého můžeme spolehnout. Až to přijde, určitě se o tom dozvíte. Vlastní bydlení by bylo fajn, ale mé představy o tom vysněném hnízdě jsou zatím nad naše finanční možnosti. Aby taky ne, když si vysníte takovou lokalitu, jako je Karlín. Prostě to tady miluju a jen těžko tu najdete vhodný byt pro takovou investici. Jsem spokojená sama se sebou. To je stav, do kterého musíte prostě dozrát. Všechny mé nedostatky a pochybnosti, které mě v dospívání trápily jsou pryč. Udělala jsem z nich výhody, nebo se s nimi smířila a neřeším je. Mám se ráda taková, jaká jsem. Mám ráda své tělo, i když není modelkovské, ale raději se dobře najím a pravidelně hýbu. A nekašlu na sebe, to je extra důležité. Nikdo mi zatím netipuje opravdový věk, takže je to důkaz, že se to vyplatí. Stačí přemýšlet nad tím, co jíte, jak spíte, pijete, pečujete o pleť. Nekouřím a alkohol si dopřeju jen občas. A snažím se nestresovat, naopak si najít svůj vnitřní klid a stýkat se se stejně založenými lidmi. Protože celková vnitřní rovnováha a spokojenost je vždy nakonec vidět i navenek. Myslete na to a buďte šťastní :)

HM dress, Zara boots, HM hat and necklaces 

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Krásná kombinace, strašně moc ti to slušný! :) Šaty mají super barvu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. - jen to nej ♥

    presne u tohohle foceni jsem vas tehdy "smirovala" aka sla jsem zrovna se psem kolem .)

    a propos - ten kozeny naramek se zlatou sponou je ursul ? prodavame je v kuratoru v rozlicnych typech, urcite se prijd kouknout !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to si mohla přijít pozdravit. My blogeři jsme celkem neškodný a Karol s bříškem je úplně krotká :D.
      Narámek mám myslím z HM. Máte je někde na webu..?

      Vymazat
  3. Krasna kombinace a moc Ti to slusi. Tahle tmavsi cervena ti skvele sedne.
    Mam podobny nahled na zivot jako ty. Sice vdana jsem, ale do deti se nehrnu. Ma momentalne jine cile a snazim se obklopovat lidmi, co nejsou vysavaci energie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vysavači jsou děs...naštěstí se jim úspěšně vyhýbám :)

      Vymazat
  4. No to je moc hezky napsáno a souhlas..je to prostě všechno v hlavě =). Stav mysli neoblbneme..

    A i na ten byt v Karlíně jednou dojde, uvidíš ;), držím palec!
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdyby ne, třeba časem zjistím, že chci být v domu za Prahou a třeba budu mít práci, u které nebudu vázaná na kancl. To je hezká představa. Ráno na terase, výhled do zahrady :)

      Vymazat
  5. Báječně napsáno! Kéž by to tak měl každý v hlavě srovnáno. To by bylo na světě krásně.

    Sice jsem matka (a už bych neměnila), ale nemyslím si, že každý musí mít děti. Je to svobodné rozhodnutí.

    Velice ti to sluší! Nádherné fotky a outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prozatím ne, ale ne napořád. Prostě nám to oběma teď tak vyhovuje. :)

      Vymazat
  6. Súhlasím, že vnútro sa odráža aj navonok. A wow! Aká si krásna! Máš naozaj nádherné šaty <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mysl ovlivňuje všechno, naše zdraví, rychlost stárnutí, odolnost vůči nemocem, atd. Kdyby na to myslelo více lidí a začalo místo chození k doktorům vyhledávat radu a pomoc jinde..takovou spoustu problému by se vyřešilo :)
      A děkuju, šatičky jsem dlouho okukovala na webu, je to přesně můj styl. Trochu dívčí, trochu bohémské :)

      Vymazat
  7. Slusi, slusi, slusi, ta spokojenost a zivotni postoj je poznat i z vasich (tvych) fotek na instagramu - priroda, krasna mista, lakava kulinarska zatisi... Moc se mi to libi. Ja mam dve dcery, ktery samozrejme zboznuju, ale udrzuju si "to svoje" a nejsem a nechci byt matka- otrok ;-)
    Karlin mam moc rada, kdyz tam tudy prochazim, vybiram si dum, ve kterym bych chtela bydlet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už tady mám vybráno bytů. Zrovna vedle nás hned něco rekonstruují, ale realitky mají mega ceny.
      Díky za followování. Snažím se každý den kvůli něčemu radovat a najít si čas i pro sebe. Matka je pořád žena a pokud je šťastná, pak teprve může být i dobrou matkou. Je to jasná rovnice...

      Vymazat
  8. máme to dost podobný=) jiná lokalita, ale stejně drahá:P a muj vztah se teda po dlouhým skomírání nakonec rozpad, ale jinak se v tom poznávám...až na tu plet, o tu bych měla pečovat víc, ale já se polepšim=) a o mně si naštěstí lidi občas myslej, že chodim na střední, ale to asi bude chováním:D

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images