shearling biker jacket

12/03/2015


Křivák s kožíškem byl trendy spíše minulou zimu, ale já se do něj zamilovala až teď. Spustila to jedna paní na ulici, která kolem mě prošla v super kabátu. A mě teď nedá spát. Kdybych si mohla splnit sen, hned si koupím verzi od Acne studios. Je totiž kožená a opravdu hřeje. Ale ta cena je za ni už trošku nereálná. Takže se dívám po levnější variantě. Perfektní jsem našla od J.O.A., ve světle smetanové a jednu poslední v černé. Jenže otázka nejdůležitější, jak budou hřát? To z fotky moc nepoznám...O to mi jde nejvíc, protože mi je poslední dobou zima ve všech mých i vlněných kabátech. Pokud se po takové bundě taky díváte, tak v Asosu jsem taky jednu viděla, pak a další na Nordstorm. Mně se nejvíc líbí v černé barvě s černým kožíškem. Ideálně, kdyby nebyla vrchní strana moc lesklá, ale spíše broušená. Délka pod zadek a budu spokojená. V takové bych rozhodně neumrzla. Perfektně vypadá se skinny džíny. Zvýrazníte tak kontrast mezi oversized bundou a úzkými nohami. Stačí přihodit kotníčkové kozačky na podpatku a máte perfektní outfit během chvilky. Takhle bych si dokázala představit přežít celou zimu. Pokud jste někde takovou bundu viděli, určitě mi dejte vědět. :) 


1, 2, 3, 4, 5, 6,7

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Bunda je to krasna. Jezdim hlavne autem, takze je mi pak i ve svetru v OC spise teplo. Kdyz uz tedy vyrazim nekam do zimy, tak nosim teply sportovni kabat. Radeji ale nikam nechodim, kde je zima. Zni to divne, ale je to tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš výhodu, my auto berem akorát na nákupy, nebo když vyrazíme mimo město. Jinak si vystačíme bez něj a zase se nechceme omezovat počasím, když jedeme do zahraničí. Takže to chce pořádné boty a bundu :)

      Vymazat
  2. Já mám podobnou bundu, je to teda spíš takový delší křivák. Kupovala jsem ho vloni v Promod a musím říct, že se v něm v zimě vážně peču. A to je to umělina. Myslím, že se nemusíš bát :)
    a Acne třeba půjde časem do slev .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna u Acne si spíš nemyslím, to se dřív vyprodaji hezčí barvy nebo velikosti. Ale občas jí někdo z blogerů posílá dál... :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images