Tweed coat

12/15/2015


Dneska malý návrat ke klasice. Tím myslím ikonickým kouskům jako je tvídový kabát, jednoduchý rolák a  áčková džínová sukně. Sami o sobě jsou to simple kousky, které asi někoho neohromí, ale spojte jich několik dohromady, přidejte trochu semiše na kabelce a botách a máte retro look jak vystřižený. Přesně něco pro mě. Pokud se vám podobný styl líbí, směle do něj. Jen raději vynechte ramenní vycpávky a roláky z tesilu. 

Jinak mě zajímá, jak zvládáte předvánoční týden? Jak jste si naplánovali volno...Doufám, že vás nechytá stres, nákupní horečka dárků nebo přehnaný vánoční úklid. Já to nějak extra neřeším, co se týče všech těhle povinností. Cukroví zobu jen doma u mamky, a když sladké, tak raději něco zdravějšího. Úklid nemusím nazývat vánoční, aby bylo doma čisto. Dárky mám většinu nakoupenou, naštěstí jsem nevymýšlela nic extra, co by se nedalo sehnat. A pro sebe si něco vyberu ve slevách, v Budapešti anebo v Mnichově, kam se mezi svátky chystáme. Štědrý den tentokrát budeme netradičně trávit s přítelem ve dvou v Praze a neskutečně se na to těším. Bude jiné, ale přesně podle nás. Ta pohoda, kterou si umíme v našem hnízdě vytvořit, se nedá nikde napodobit. A po Štědrém dnu teprve k rodičům. Silvestr budeme trávit s partou na Šumavě na chalupě. Takže to bude hodně dobré. Jen si říkám, jestli mi o té dovolené zbude ještě nějaký čas pro mě.. Jak se budete mít vy?

vintage tweed coat, F&F turtleneck, Zara denim skirt, Mango suede boots, Nasty Gal bag

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ten kabat je uzasny!
    Ja se za nicim nehonim, cukrovim zdobim, kdyz je cas, darky uz mam skoro vsechny a mimo prace si uzivam predvanocni cas. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak to má být. Dneska jsem byla ve městě jen pro pár drobností na stromek a vážně nechápu, že lidi to v těch nákupákách baví :D

      Vymazat
  2. Mamka má podobný, ale ve vínové :) Tento je také zajímavý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je vintage úlovek a vždycky se k němu v zimě vrátím. Tuhle zimu ho nosím nejraději :)

      Vymazat
  3. jak jsem napsala na blog, nijak se ted nestresuju, nevidím důvod, dárky snad dokoupím o víkendu a v práci si volno vzít nemůžu...a silvestr bude asi nějaká hurá akce, nic naplánovanýho ještě není=)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images