Megasmile dental care

1/07/2016


Díky mé práci se setkám s produkty, o kterých bych jinak ani nevěděla. Jedním z nich jsou zubní kartáčky od značky Megasmile. A protože mě lákal jejich minimalistický design, musela jsem je otestovat na vlastní zuby. Nikdy jsem neholdovala elektrickým zubním kartáčkům. Možná je s nimi čištění zubů rychlejší, ale o to drsnější. A já už i bez toho mám mírně odkryté krčky zubů, takže musím používat ty nejjemnější štětiny. Megasmile je stejně jako Curaprox švýcarská značka. Pro mě jistá záruka kvality.


Zatím zkouším Megasmile LOOP, což je antistresový zubní kartáček. Má vychytaný a a funkční design, díky kterému šetrně čistí sklovinu. Pomocí duté rukojeti rozprostírá a snižuje tlak vyvíjený na zuby. Tím chrání dásně. Navíc je extrémně lehoučký, váží nějakých 17 g, lehký jako pírko. Používám ho necelý měsíc a jsem s ním vážně spokojená. Nedráždí dásně, spíše je jemně masíruje a čištění zubů je s ním hračka. Má úzkou hlavici, takže se dostane skoro všude. Baví mě materiál, že kterého je vyrobený, protože neklouže, je ohebný, a tím i skoro nezničitelný. A černý jednoduchý vzhled se mi moc líbí, jsem v obalech a kosmetice minimalista.


Megasmile Black Whitening jsou zubní kartáčky klasického tvaru. Jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako LOOP. Nejzajímavější na nich jsou ale jejich štětiny, které jsou vyrobeny z uhlíkových vláken. Ty mají super bělící vlastnost. Takže to není vždy jen o zubní pastě, ale i kartáčku, který používáte.


Zubní nit používám stejně často jako mezizubní kartáčky. Pokud si někdy zapomenu mezizubní mezery vyčistit, tak se moje dásně hned ozvou. Nesmí se to podceňovat. Vyzkoušela jsem i tyhle kartáčky od Megasmile. Jsou hrozně praktické. Mají domyšlený tvar, díky němuž se s ním dobře manipuluje a super se drží v ruce. K dostání jsou 4 možné tloušťky. Já mám tu nejmenší a dostanu se s ním do všech míst. Neohýbají se hned, jako jiné značky a díky chytrému víčku ho hned můžu sbalit na cesty kamkoliv sebou. A opět chválím ten jednoduchý design. Znáte tuhle značku..?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. To vypadá hrozně dobře, a jak jsi to krásně nafotila :) Já používám kartáčky z DMka od té jejich privátní značky, myslím Dontodent, taky musím mít extra měkké štětinky.

    OdpovědětVymazat
  2. když bys je porovnala s curaproxem (ultra soft), co ti přijde lepší? Já jsem zvyklá už roky právě na Curaprox a když jsem naposledy zkoušela swissdent, tak jsem ho po pár čištěních vyhodila, protože mi vůbec nevyhovoval.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou s Curaproxem dost podobné. Ale Megasmile používá místo pevného plastu pružnou hmotu a tím pádem i snižuje tlak na dásně, který může dráždit dásně. To taky znamená, že se štetiny míň opotřebovávají. Ale je to jako s kosmetikou, musíš sama zkusit, co ti více vyhovuje :)

      Vymazat
  3. Značku neznám. Používám ultra soft od Curaproxu. Klidně bych něco nového vyzkoušela, i když zatím to funguje dobře. Spíše bych ráda našla dobrou pastu bez floru. Zajímalo by mne, co děláš, ale v žádném případě nevyzvídám. Chápu, že si chceš uchovat své soukromí. Já to mám stejně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jinak než v marketingu :D
      Jinak používám Elmex, nedělají se mi po něm afty jako u jiných obyčejných past. Weleda má pasty bez fluoru, s jejich kosmetikou jsem spokojená, ale pastu jsem ještě nezkusila: http://www.weleda.cz/25-pece-o-dutinu-ustni

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images