Winter mood

1/19/2016


Poslední týden mi dává zabrat. Teploty pod nulou nejsou nic pro mě. Nejen, že mi mrznou všechny končetiny, obzvlášť na nohou, a to i v těch nejteplejších ponožkách...ale mám chuť se zakuklit a dopřát si zimní spánek. Třeba minulý víkend jsem skoro celý strávila doma v teplácích a bylo mi nejlíp. Na druhou stranu mě pak ale mrzí volný čas, který nevyužiju aktivněji. Jak to máte teď vy? Do cvičení se dokopu hlavně přes týden, ale víkendy už je to horší. A  tak si rána raději užívám v posteli, užívám si spánek, protože přes týden vstávám na tréninky opravdu brzo. Mám čas na to vychutnat si kávu, snídani v posteli, uvařit si něco dobrého, přečíst si poštu, zablogovat a skouknout nějaký seriál na Netflixu. Za poslední dobu můžu doporučit např. Narcos. Když to tak vezmu, tak i tenhle zimní mód má něco do sebe. Kdy jindy si tuhle pohodu můžu užít. Napište mi, co děláte vy o svém volnu? Umíte vypnout, nebo jste naopak ještě víc aktivnější? 

A s tím souvisí i focení outfitů. V téhle zimě se mi ven fakt nechce, ani na deset minut. Stejně byste mě max. viděli zabalenou po hlavu v šále o velikosti deky, na tváři zmražený úsměv a drkotající zimou. Asi si počkám, až to trochu povolí. Nicméně mám pro vás ještě pár looků v zásobě, jako je tenhle. Spojila jsem  svou šedivou klasiku s novým rolákem ve skořicově hnědé a překvapivě to funguje. Stačilo doplnit černou a kontrastním doplňkem jako je moje vlastnoruční kožešinové psaníčko. Moc často ho nenosím, ale když už na něj dojde, užívám si ho. Pokud doma najdu ještě zbytek stejného materiálu, zajímal by vás DIY návod, jak s takové doma vyrobit?

DIY coat, F&F turtleneck, HM leather look trousers, Zara boots, DIY leather maxi clutch

You Might Also Like

11 komentářů

  1. - kotatko, ja jsem sice ten typ, co zatne zuby a vyda se na x kilometrovou mrazivou turu hned rano (a radeji se zaslouzene valim vecer), s focenim to mam vsak absolutne stejne a jen vyckavam, kdy se teploty zvednou (to se nacekame. achjo), nebot ani milionovej nakup v moire a deset vrstev citajici termotrika a hunaty svetry neprinasi pozadovanej efekt :(

    a co se psanicka tyce jsem rozhodne za ! tohle je vic nez bozi a nejradeji bych si jej od tebe koupila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ne no, hold to chce mít ateliér :D
      Ale pohyb venku i v zimě je fajn, vzpomínám na tůry na horách. To se člověk zahřeje i v těch extra mrazech, prostě ti nic jiného v tu chvíli nezbývá..

      Vymazat
  2. Skvělý outfit, jednoduchý, ale stylový. Navíc moc se mi líbí ten kabátek :))

    Style Solution fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mám s ním tolik outfitů, že asi udělám rekapitulaci o tom, jak je šedivý kabát nepostradatelný.

      Vymazat
  3. Též jsem zimouřivá a jakmile klesnou teploty pod nulu, mrzne mi úplně všechno! Sluší ti to.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nezkusila jsi na to nějaké doplňky stravy, třeba Ginko? Chci se po něčem podívat.

      Vymazat
  4. Nyni je to narocne. Zadny outfit v zasobe a teploty klesaji... psanicko je skvele. Taky se na jedno chystam, takze navod urcite uvitam! Cely outfit se mi moc libi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavne jsem ti chtela napsat, ze jsi se mi libila v Instylu!

      Vymazat
    2. Děkuju, ani jsem to skoro netušila, kdyby mi nenapsali :D
      Naštěstí se nám to počasí tenhle nadcházející týden vylepší, tak snad se dosoukám do něčeho nového.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images