70's inspired look

4/01/2016


I když má tenhle víkend už být kolem 20 stupňů, ještě vás chvíli budu otravovat s kabáty. Mám totiž kromě tohoto looku v zásobě ještě jeden. Byla by škoda ho nepublikovat. Navíc jsem čekala, až bude teplo na sukni bez silonek, s nimi by to prostě nebylo ono. 
Ale už pečlivě hledám a koukám po jarní inspiraci. Líbí se mi toho tolik, jenže narážím na dost smutný fakt, že už se mi skoro nic nelíbí v obyčejné konfekci. Je skoro nemožné najít něco, co si chci odnést domů. Kousek, který bude vypadat dobře, sedět, z pěkného materiálu, dobře zpracované. Jasně, nabízí se fakt, že je asi úplně zbytečné chodit do HM, Zary a podobných obchodů. Jenže není to spíš fakt o tom, že celkově šla kvalita děsně dolů..? A kde mám najít ten čas oběchat všechny obchody...Mně by bolelo za to vypláznout peníze a pak koupě litovat. Takže teď sedím u počítače a brouzdám na netu všude možně, abych našla vysněnou plisovanou sukni v pudrově růžové, která bude kolová. Taková totiž dokonale splývá a dělá tu nejhezčí siluetu. Nosila bych ji s pastelovým bomberem, kašmírovým svetrem, s teniskami i podpatky. Tak přesně takovou chci a ráda si za ní připlatím, jenže kde...? Jaký je váš vysněný jarní kousek. taky se mi svěřte, aspoň v tom nebudu sama :D

Zara printed blouse and leather skirt, DIY camel coat, Mango boots

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Moc hezky outfit! Ten bych si na sebe vzala hned. Plisovanou sukni mit nemohu, coz je mi lito. Vim, ze plisuji na prani nekde v Brne. Kdybys nahodou chtela sit. Koukni do Cerne ruze pry tam maji splyvave plise ve svetle ruzove. Osobne jsem tam nebyla. Ceny normalni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc díky za tipy. Asi se podívám, když nikde nic nenajdu. Jenže v látkách mají plisování většinou rovnoměrné, tzn, stejně široké po celé délce, což pak nevypadá hezky na postavě...

      Vymazat
  2. Úplně mi mluvíš z duše. Na běžnou konfekci postupně rezignuji, stejně při pohledu do skříně zjišťuji, že nejlepší kousky mám ze sekáče nebo po mamince (šedou vlněnou plisovanou sukni nevyjímaje :)).
    Už od podzimu přemýšlím nad nákupem šicího stroje (zatím chodím ke švadleně), abych si mé vysnívané kousky mohla sama ušít tak, jak si mé srdce přeje.

    Hodně štěstí při hledání,
    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se raději obracím do hlubin starších kousků, ale občas mi ten základní kousek někdy chybí. Asi mi nezbyde nic jiného, než zase usednout za šicí stroj :)

      Vymazat
  3. Opravdu krásná kombinace. Každý z kousků bych užila i já!

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images