Recharge protein snack

4/10/2016


Díky kamarádce jsem dostala tip na proteinové tyčinky Recharge. Jestli mě sledujete, asi víte, že celkem často vyrážíme na tůry do přírody, Za den ujdeme třeba 25 km a to se bez jídla neobejde. Já jsem hladová hlavně hrozně protivná, takže to ani nejde :D Jenže tahat s sebou na zádech pití a k tomu pořádnou svačinu moc nejde. Docela se to po těch kilometrech pronese. A protože do sebe nechci cpát tukem a cukrem nadupané snacky a podobné věci, je Recharge fajn řešení. Jsou to proteinové tyčinky v několika příchutích. Kromě vanilky, banánu a čokolády jsem si nejvíc oblíbila meruňkovou a brusinky s višněmi. Navíc jsou bez palmového oleje. Pokud se mu vyhýbáte jako já, asi víte, jak je složité najít tyčinky, které ho neobsahují. Mě jedna zasytí až na 4 hodiny. Tzn. že si je v létě určitě zabalím do Tater, kam se chystáme. Takže to berte jako tip.


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Proteinové tyčinky milujem. Musím vyskúšať aj túto. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  2. Zní to dobře. My taky nekupujeme výrobky s palmovým olejem a tyčinka si peču sama doma.

    Simple living: Novinky z nákupního seznamu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na to už vážně nezbývá čas, ale obdivuju. Já se raději o víkendech vyhýbám vaření, vařím si totiž jídlo na každý den do práce. Takže si od těch krabiček ráda odpočinu :D

      Vymazat
    2. To chápu :) Taky si vařím, ale vaření mě strašně baví :) Ale je fakt, že o víkendech už toho mívám taky dost, tak vaří spíš manžel.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images