Perfect spring dress

5/09/2016

Když se konečně udělalo venku hezké počasí a máme skutečné jaro, koukám zákonite po šatech. Mám ve skříni deocela vítr, spousta šatů je mi malých a spousta z nih se mi už omrzela. obojí nadete pak na mém Vinted tady. Takže přicházím s výběrem těch, které mě poslední dobou zaujaly. Třeba máme stejný vkus :)

ASOS
Asos a romantika. Buď mají typicky anglické střihy nebo o něco lepší s bohémským nádechem. Tahle trojka se mi líbí úplně nejvíc. Jen nevím, do kterých jít. Ono ani video na super štíhlých slečnách při výběru moc nepomůže...Za mě zatím vyhrávají ty třetí dlouhé. Žádné takové nemám. 

 1, 2, 3

Topshop
V Topshopu mám raději jednoduché střihy než ty bodycon šatičky, co mi vůbec nesedí. Kimonový střih je super přes den na nošení do práce, s výraznějšími botami a doplňky můžete klidně vyrazit i někam na drink. Nejsou nudné a to mě na nich baví. Plisované metalické ve stylu Gucci jsou odvážnější, ale čas od času jsou takové šaty právě třeba. Nosila bych je klidně přes košili s dlouhými rukávy, mašlí u krku a semišovými botami. Košilové šaty jsou super, ty se nikdy neztratí. Šněrování je trochu oživí a tahle růžová barva je tuhle sezónu moje oblíbená. Šaty navíc můžete obléct i přes kraťasy nebo kalhoty. 

 1, 2, 3

H&M
V HM se mi málokdy něco líbí, většinou jde o okoukané modely v X-tém provedení. Ale když už, tak ty bílé krajkové ve styl Self portrait jsou super. Na období svateb a garden party jako dělané. Šifónové květované šaty s potiskem vypadají super s kotníčkovými botami a křivákem. Je to ideální kousek na festivaly. S džínovou bundou budou taky super. Jemně pudrové kimonové šaty jsou něžná klasika. Tenhle střih sluší skoro všem. Navíc k nim mají v HM i krásné semišově růžové sandálky.

 1, 2, 3

Revolve
Na Revolve koukám poslední dobou dost často. mají neuvěřitelný výběr šatů pro mě dost neznámých značek, alespoň v našich končinách. Tzn., že v takových šatech jen tak někoho nepotkáte. Ty prostřední měla Chiara na Coachela festivalu a vypadala v nich skvěle. Ty třetí bych si klidně hned ušila, až najdu látku. Je to super střih na chození po městě, když vyrazíte třeba někam na dovču nebo jen tak. 


1, 2, 3

COS
COS nesluší každému, mají dost neforemné kousky, spíše pro štíhlejší. Ale kratší délka tomu zase pomáhá. Za mě to vyhrály tyhle tři kousky. Nejvíc ty černé s véčkovým výstřihem. Já bych si k nim akorát vzala vyšší boty, aby mě nezkracovaly. Ten úplet je na nošení moc příjemný a tvar výstřihu hezky prodlužuje. 

1, 2, 3

Co se vám z výběru zalíbilo? Chcete další nakupovací tipy, třeba kam a pro jaké boty? Nebo něco dalíšho...

You Might Also Like

3 komentářů

  1. sakra, všechny jsou krásné :) ale určitě vyberu něco z H&M :)
    we love kare design

    OdpovědětVymazat
  2. Ty zavinovaci ruzove jsou krasne. Mam podobne cerne a brala bych jeste jedny. Jinak Revolve ma krasne veci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má, jen mě pořád odrazuje objednávat z USA, clo a DPH se mi moc platit nechce :(

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images