Pink satin bomber

5/17/2016


Je na světě...můj další ušitý bomber, A to bych nebyla já, abych se nepochlubila. Říkala jsem, že nezůstane jen u jednoho. A kdo mi radil sáhnout po růžové, dobře věděl. Tenhle odstín je něco mezi šedo-růžovou. Není sladký, ale přesto je jemný a vypadá na bomberu skvěle, co myslíte? Už s ním mám nafocený jeden outfit, tak se těším, až ho ukážu v akci. Myslím, že se mi povedl ještě o něco víc, než ten první černý. Vychytala jsem nějaké detaily, a až na kapsy to byla celkem hračka ušít. 
Kde takový podobný sehnat? U Stradivarius mají jeden mírně zateplený, a na New look najdete dost podobný tomu mému. Nebo rovnou originál od Acne. S čím ho nosit ? Zapomeňte na přeslazené kousky. Sáhněte po jednoduchých splývavých ramínkových šatech, nebo po kalhotách v teplákovém střihu, bílém topu a teniskách. 

DIY satin bomber jacket

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Tak ten se opravdu povedl! Jsi fakt sikovna a jsem zvedava, kdy budes mi svuj showroom. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu mít tucet švadlen, které to budou vyrábět za mě :D

      Vymazat
  2. Povedl se ti moc! Mas strih z Burdy? Ja se teda asi do bomberu nepustim, ale kdo vi. Ja jsem se chtela divit, ze ty bys volila ruzovou a jeste saten ;-) Moc hezke a decentni, ale pro mne by to nebylo. Tobe to naopak moc slusi v techto barvach!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, je je zkrácený a o něco zúžený. Myslím, že bomber dokáže slušet každému. Mrkni se na letošní kolekci Gucci, mají tam jeden červený s květinovým vzorem a ten by šel i přes šaty nebo sukni. Jde jen o provedení, materiál a detaily, které mu dají určitý nádech. Já chtěla něco jemného, ale ne přeslazené, takže splňuje oboje :)

      Vymazat
    2. Střihy musím neustále upravovat, a tak jsem se rozhodla jít na kurz střihové tvorby. Jsem zvědavá, jak to půjde. Já mám bomber takový dost nápadný /jak jinak/, černobílé pruhy s květy :-) a moc mne baví hlavně k bílým džínům, ale někdy i sukni.

      Vymazat
  3. Tak ty jsi skvělá! :)) nikdy bych se do bomberu nepustila..no vlastně ani do trička :D

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čím myslíš, že jsem začínala :D Je to fakt o cviku a nějaké praxi, pak už to jde skoro samo...

      Vymazat
  4. Krásný kousek :) Já jsem koukala na podobný právě v New Look, ale vadilo mi, že měl zlatý zip :/


    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovědětVymazat
  5. To mě taky kolikrát štve, i na botách a kabelkách. perfektní kousek, jen kdyby měl jinou barvu všech kovových doplňků. Ale ani v galanterii to se zipy není výhra. V těch kovových mají hodně malý výběr, takže kolikrát beru, co je...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images