Kérastase giveaway

6/20/2016


Mám pro vás po dlouhé době zase nějakou  soutěž :) Parádivka mi pro vás věnovala 3 cestovní produkty od Kérastase. A to se hodí, když nastává akorát doba letních dovolených a každé místo v kufru navíc se hodí. Co v balíčku najdete?
Maska na znovuobnovení hustoty je hloubkově regenerační maska s jemnou gelovou texturou. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, vyplňuje vlasové vlákno a dodá jim vláčnost bez přílišného zatížení. Mám zkušenost s masku na barvené vlasy a přesto, že mám jemné vlasy, má Kérastase super produkty i na ně. 
Ochranné mléko pro oslabené vlasy. Termoaktivní mléko posiluje oslabené vlasy. Účinkuje proti lámání a poškození vlasů. Pečující látky v mléce se aktivují teplem, např. při vysoušení vlasů nebo žehličkou.
Hloubkově vyživující šampon pro velmi suché a citlivé vlasy. Šampon vyživuje a hydratuje vlasy od kořínků a pečuje tak vlasovou pokožku bez podráždění. Díky němu jsou vlasy po umytí lesklé a hladké.
Jak soutěžit? Připojte na FB do soutěžního příspěvku komentář. Stačí, když mi do něj napíšete, co je váš oblíbený produkt na vlasy a proč a připojíte odkaz na jeden produkt z Parádivky, který byste si rádi objednali. Já příští pondělí vyberu jednoho výherce. :)

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images