summer sale

6/16/2016

Warehouse shirt, Topshop skirt, Mango off shoulder dress, Mango sandals, Mango chiffon dress

Ještě nezačalo ani léto a už tu jsou letní slevy. Kam se po nich podívat a co si nenechat ujít? Rozhodně zajděte do Manga, kde je aktuálně až 50% sleva. Skoro celou letní kolekci mají v Mangu ve slevě, včetně kousků, které se vám třeba líbili před týdnem. Já jsem si tu ze slev vybrala nejvíce věcí. Hlavně letní šaty a kožené sandálky. 
50% slevy najdete teď i v Topshopu. Tady se vyplatí kouknout po bomberech, padnoucích džínách a botách. Já si oblíbila i jednoduché áčkové sukně, které se dají nosit na několik stylů.
Warehouse také zlevnil na polovinu. Seženete tu stylově jednoduché a kancelářské kousky. Já se zamilovala do hedvábné košile. Připomíná mi teď kolekci Gucci.
Pokud máte rádi COS, tak vás potěší, že slevy začaly i tady. 30% dolů je už zajímavější, než nakupovat za plné ceny.
Skoro stálé slevy pak najdete v HM a Asos. Musíte se ale prokousat nekonečným množstvím kousků, ale jako vždy se dá něco objevit. V HM si ráda nakupuju zlevněné sportovní oblečení a v Asos mají super výběr šatů všech možných střihů.
A pokud neřešíte rozpočet, skoukněte na 50% slevy na My Theresa. Tradičně se vyplatí číhat na designérskou kabelku nebo stylové boty. Na slevy narazíte už i na Net-a-porter. Kdyby mě nečekala dovolená, tak jdu do téhle kabelky.

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images