second chance

6/08/2016


Dneska jen o outfitu. Povím vám příběh těhle šatů. Šila jsem si je asi před pěti lety a v té době je celkem často nosila. Pak přišlo po holčičím období jiné, střídmější a jednodušší. Takže na mě čekaly nějakou dobu ve skříni, až jsem se do nich díky cvičení nemohla vejít. To máte tak, když začnete posilovat ruce, ramena a cítíte, že na zádech máte vůbec nějaké svaly. Tak se nemůžete divit, že vám šaty pak nejdou dopnout. Tak skončily na Vinted, protože jsem je raději chtěla předat dál, aby dělaly radost někomu dalšímu. Někdo takový se našel a mohl to být konec příběhu. Ale...vrátily se mi, slečně neseděly. Chtěla jsem je nabízet dál, dokonce se ozvala další zájemkyně, ale něco mi nedalo si je po té dlouhé době znovu vyzkoušet. Může za to mé květinové a něžné období, které na mě teď vykukuje ze všech výloh. Tak jsem si stála ped zrcadlem a zase je nemohla dopnout přes záda. Jenže mi to nedalo a řekla jsem si, že i s tímhle si přece umím poradit. A poradila. Stačilo záda sestřihnout, snížit je a tím pádem i zkrátit zip do místa, kde ho v pohodě dopnu. Třeba malý tip pro vás. A bylo, šaty sedí a já si s nimi můžu dělat radost, protože jsou prostě super. Mají hezký vzor a barvu, která je jemná, ale ne přeslazená. A co z toho plyne..? Dejte věcem (nebo lidem) druhou šanci, pokud to za to stojí. Třeba se budete divit, co se z toho vyvine :)

DIY dress, F&F jacket, Chloé bag, Zara sandals

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Skvělý outfit :) moc se mi líbí ta kabelka!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, nosím ji teď často, prostě má skvělý odstín, který se hodí skoro ke všemu :)

      Vymazat
  2. Krása, jsi fakt moc šikovná a myslím, že je dobře, že jsi je neprodala. Určitě je v létě ještě unosíš. Já se zrovna chystám šít nějaké nové šaty, tak drž pěsti, ať se mi povedou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaké budou, nebo z jaké látky? Já zrovna hledám nějaký pěkný krešovaný šifon s květy, něco v podobném stylu, jako jsou látka těhle šatů a zatím marně...

      Vymazat
  3. Jani, dobre jsi udelala. Jsou krasne a moc ti slusi! Jinak tvoje nohy jsou top. Pekne zpevnene, coz vypada moc dobre.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images