powder doll

7/27/2016


Připadám si v té sukni jako panenka. Je něžná a ženská. Přidejte si k tomu ještě pudrově růžový odstín a nechají na vás oči...

Pojďme si dneska povídat o tom, jak skvělé je být občas tou panenkou, ženou, múzou, vílou a láskou...Nikdy bych neměnila být ženou. Máme v sobě tolik tváří. Jednou jsme citlivé, vnímavé, jindy neskutečně silné a odvážné. Umíme v sobě najít tolik rolí, že se mužům z toho točí hlavy. A když je chceme okouzlit, stačí nám k tomu někdy jen pohled a milý úsměv. Ten úsměv, který prolamuje ledy a sbližuje. 

Jindy jsme marnivé, náladové a protivné. Ale co, jsme ženy a to k nám prý taky patří :D Takže vše prominuto. Nikdo nekroutí hlavami nad tím, že potřebujeme mít 20 párů bot a plnou skříň oblečení, jsme parádnice. A taky bojovnice. Umíme se prát za toho, kdo nám za to stojí. Umíme zatnout zuby, když jde do tuhých. Umíme na sobě makat a trpět, protože krása někdy hold bolí. Umíme závidět, ale i rozdávat. Jsme ty, kdo rozumí a chápou druhé, ale dokážeme hýbat věcmi i lidmi. Dokážeme rozhodovat a ovlivňovat, ale s citem nám vlastním. A hlavně umíme milovat, silně, bezmezně, vášnivě. 

Bez nás by to prostě nebylo ono :)

Zara pleated skirt, Karen Milen biker jacket, HM lace top and nude sandals, Chloé Faye bag

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc krasne! Vypadas nadherne. Ten top je top a kombinace s tou modrou bundickou/sakem je krasna.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten článek se ti moc povedl, jsou to sice takové všobecné "pravdy" ale není od věci si to čas od času takhle hezky připomenout. A co se týče outfitu, tak ti moc sluší. Nevystihovala bych jen tu sukni, tílečko i doplňky jsou taky skvěle doladěné :)
    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou, ale o tom to taky někdy myslet. Nezapomenout na ty základní věci, aneb jak se dobře cítit ve svém těle, jak si najít své místo a být sama sebou. Kolem sebe mám spoustu lidí, kteří hrají různé role, které jim ale nejsou vlastní, až zapomenou kým doopravdy jsou...A ty věci se mi tak samovolně sešly, až k sobě perfektně pasují. Asi už nakupuji instinktivně s tím, co se mi do skříně hodí :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images