Sirmione

8/21/2016


Jsem zpět, zpátky v realitě. Taky jsou pro vás návraty z dovolené jako facka přes obličej..? I když jsem se těšila na mých oblíbených 25 stupňů a domácí pohodu, stejně se mi už teď hrozně stýská. Bylo to vážně super. Itálii jsem si zamilovala odteď ještě víc, než když jsem byla naposled v Římě. O tom, kde všude jsme byli, se rozepíšu někdy příště. Někdy proto, že mám kupu fotek a asi znáte jakou to dá práci se jimi prohrabovat a vybrat ty nej. Kdo ale nechce čekat, tak se mrkne na můj IG, kde vás ještě nějakou chvíli budu zásobovat fotkami z Itálie.

Tenhle look jsem měla na sobě v Sirmione. Je to staré italské městečko s bohatou historií. Jeho nejstarší část se rozkládá na poloostrově, který vybíhá do Lago di Garda. Byli jsme se tu podívat přes den i večer a neustále se to tu hemží turisty. Když se ale projdete až k nejodlehlejší části, najdete klidný kout, jako je tenhle. Zastavili jsme se tu cestou z pláže, proto mám ty nejpohodlnější šaty a ještě rozevláté vlasy přímo od vody. O make-upu ani nemluvím. Prostě summer look...

Šaty jsem si šila těsně před odjezdem. Za dvě až tři hoďky máte hotovo. Jsou naprosto univerzální. Pohodlné a s dostatečnou zásobou opalováku na ramenou i příjemné :D Všechny věci na pláž se mi vešly do velkého proutěného košíku. Ten užijete jak na pláž u moře, rybníku, tak i na sobotní náplavku nebo farmářské trhy. Je přes svou velikost lehounký, má pohodlná kožená ucha, která netlačí a přitom toho unese opravdu hodně. Slamák je ve slunné Itálii stejný must have jako sluneční brýle. Na tenhle jsem v HM číhala pěkně dlouho. Vyprodali mi nejmenší velikost. Nikde jinde neměli v obchodech žádný podobný, který by mi slušel. A když se na webu objevil o číslo větší, hned jsem objednávala. Stačilo po vnitřním obvodu všít sametovou stužku a seděl jak ulitý. Takže pokud máte stejný problém s velikostí, doporučuju vyzkoušet :)

DIY off shoulder dress, HM summer hat, NILA store french basket, Topshop lace up sandals

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krasne misto i outfit. Saty jsou povedene a celkove vypadaji skvele s kosikem, kloboukem i sandalkami.
    Stejny strih satu si chci usit na dovolenou. ;)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images