Flower wrap dress

9/30/2016


Užívám si poslední dny teplého podzimu, než se budu muset zabalit do šály a kozaček. Tohle je i poslední letošní outfit v letních šatech. Trochu jsem na něj zapomněla, ale došlo na něj až dnes. Což ale vůbec nevadí, protože bych si dneska oblékla klidně to samé. Jen bych přihodila džísku navrch. 

Udělali jsme tyhle dny volno a zajeli za přáteli do Brna na menší tour de bar. Rozhodně doporučuju navštívit legendární klub Fléda na elektro swing night a neopomenu ani skvělé drinky v Baru, který neexistuje. Tady si ale raději udělejte rezervaci. Ve středu jsme pokračovali do Moravského krasu. Podívali jsme se k Macoše, kde jsem byla úplně poprvé. Zajděte na vyhlídku seshora a pak se vydejte do podzemních jeskyň. Vstupenka platí i na projížďku lodí podzemními jezírky. Skalní vápencové útvary jsou nádherné a mě tahle prohlídka naprosto dostala. Musíte vidět na vlastní oči. Jestli chcete tip na ubytování poblíž, tak my jsme vyzkoušeli útulný hotel Skalní mlýn. Dobře tu vaří a navíc si můžete relaxovat v místní sauně. Dneska jsme u příbuzných a pokračujeme na rodinnou chatu. Takže se těším na snídani v trávě a opíkačku buřtů. Někdy mi stačí takhle málo. Tyhle radosti je potřeba si užít, pokud je hezky. Takže vynechte nákupní víkend v Praze a vrhněte se raději na nějaký pěkný výlet :)

Asos dress, Rebecca Minkoff bag, Zara sandals, Marc Jacobs watch

You Might Also Like

10 komentářů

  1. super outfit, právě dnes jsem koukala na macochu, kde přesně je, protože jsem tam nikdy nebyla a moc bych se tam chtěla podívat... Je to znamení? haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme z Brna chtěli směr Morava, ale v Lednici, Valticích a okolí to máme už procestované, tak nás napadl ten Moravský kras... :) Macochu doporučuju, je to zážitek.

      Vymazat
  2. Krasny outfit, saty jsou opravdu povedene.
    My budeme vyletovat pristi vikend v Düsseldorfu a pokud posledni vikend v rijnu bude pekne, tak to vidim na prochazku po Modrave. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konec října je ještě daleko, tak se uvidí, jak bude. My se ještě tenhle víkend chystáme do Tater, to už ale balím rovnou zimní výbavu :)

      Vymazat
  3. Tam jsem jako malá bývala často. Školní výlet směřovaly právě tam.

    Krásné šaty a chtěla jsem říct, že i hezky zažehlené okraje, ale tyto jsi tentokrát nešila, ale určitě bys je zvládla a možná i lépe ;-)

    Sluší ti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nešila, kdybych našla někde takovou látku, tak bych se do nich určitě pustila. Ale víš, jak je to u nás s výběrem...

      Vymazat
  4. Šaty jsou krásné, tyhle pudrové odstíny ti strašně sluší. Já jsem si teď dala předsevzetí, že si pořídím nějaké světlejší oblečení, nosím vesměs černou, tak snad se mi podaří pár kousků sehnat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černá je základ, ale všeho moc škodí a u šatníku to platí stejně. Já se k tomu taky musela dopracovat. Od vykřičených barech a výrazných potisků jsem se dostala celkem ke klidné barevné škále různých barev, které se mezi sebou dají perfektně kombinovat a jedna druhou nepřebíjí...

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuju, jen ten materiál mohl být o něco lepší. Dost se totiž mačkají :(

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images