MBPFW first look

9/03/2016


Asi vám neuniklo, že začal další ročník MBPFW. Tentokrát s přehlídkami letních kolekcí S/S 2017. První přehlídkový den začal netradičně až dneska a bude pokračovat do pondělí. Fashion week doprovázejí různé akce, třeba shopping night včera v Pařížské, afterparty, výstavy a semináře. Já bohužel nemám času na rozdávání, tak se maximálně zmůžu na přehlídky, ale o to víc se na ně vždycky těším. Jestli se také chystáte vyrazit, třeba se vám bude hodit pár tipů.

Co si vzít na sebe, abyste byli celou dobu v pohodě? Obujte pohodlnou obuv, nejlépe rovnou. Já si vystačila s rovnými pantoflemi a sandálky. Všude se totiž čeká, než vás pustí dovnitř, než se zase dostanete ven. Ale organizace se každým rokem lepší, a tak se návaly lidí tenčí a není to tak otravné. Prodyšné oblečení je základ. Zapomeňte na tuny polyesteru, silný makeup a honosný účes. V davu je dusno a tohle vám rozhodně na kráse nepřidá. Přírodní materiály proto vedou. 

Jdete se jen podívat na kolekci návrhářů nebo i fotit? Na focení nepotřebujete sedět v první řadě, stačí mít akreditaci na stání. Mně to takhle vyhovovalo, protože jsem mohla být na konci mola a mít tak perfektní místo pro záběry. Láhev s vodou. Tu oceníte, protože tohle není kino, kde máte čas si skočit na záchod a ke stánku s pitím. Tady všechno letí a tak vám nesmí nic uniknout. Nabíječka na telefon. Sbalte si raději power banku s sebou. Wifi je pomalá a nahrávání videí i fotek a snapování žere dost. Ideální kabelka. Takovou, kterou nemusíte držet v ruce a přitom stíhat natočit video. 

Celý outfit v podstatě splňuje výše zmíněné. Pohodlný dlouhý top z úpletu nikde neškrtí a je příjemný na nošení. Tylová sukně je i přes materiál vzdušná a vypadá k topu zajímavě. Kabelku o Rebeccy Minkoff jsem provětrala poprvé, ještě vám napíšu o tom, jak a kde se dá sehnat. Rovné pantofle jsou už moje denní obuv. Hodí se ke všemu a zajímavý detail z nich dělá stylový kousek. Brýle jsou na fashion week must have. Jen škoda, že ty své jsem si stihla už poškrábat :(

Příště malý report z přehlídek včetně fotek..

Zara top and tulle pleated skirt, Rebecca Minkoff bag, YSL sunnies, Mango sandals

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Krasna kombinace! Top se sukni vypada skoro jako saty a velmi se mi to libi.
    Uzivej PFW a tesim se na dalsi clanky. ;(

    OdpovědětVymazat
  2. pekný outfit :) na tú Rebeccu Minkoff som zvedavá, mám záujem o Love model...ale taktiež ma zaujali tie cuffs, nečernajú? Chcela by som nejaké podobné zohnať, za dobrú cenu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude :) Tyhle ne, jsou z materiálu, který nečerná. Ale poslali mi o číslo větší, tak je ani nepotřebuji otvírat :D

      Vymazat
  3. Jani to je senzace! Top a sukně je aktuální kolekce? (Ležela jsem teď tři týdny po stromech, tak nemám vůbec přehled co kde sehnat... 😀) Kabelka žáky super, těším se na článek, nějakou cenově přijatelnější si teď plánuji pořídit... Luci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, žes sis to v Tibetu pořádně . Být offline je občas super. Ten top je ještě ze slev a tylová sukně z nové kolekce. Nějaký článek o dostupnějších kabelkách bych mohla připravit, díky za tip :)

      Vymazat
  4. Wow! Super look! Tie sandálky sú skvelé <3

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslela, že to jsou šaty:) Ty sandálky mi k tomu moc nejdou. Šla bych do podpatků, ale já jsem blázen, vydržím v nich celý den běhat po městě a nohy mě nikdy nebolí. Ale jinak moc hezký outfit i fotky. O té kabelce už delší dobu přemýšlím. Prodávají ji někde u nás nebo jen online? Těším se na další články. Bohužel jsem to nějak prošvihla a letos se na FW nepodívám.

    www.heelsandbabypowder.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ale v těch bych nevydržela stepovat před vstupem. Jsem radši pro pohodlí. Kabelku mám z Nordstom Rack :)

      Vymazat
  6. - fantazie ! tohle me neskutecne bavi ♥

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images