4 tips for perfect Eyes

10/23/2016


Když jde o vychytávky pro líčení očí, jsem vždycky pro vyzkoušení. I když jsem věrná jedné řasence a mám osvědčené tekuté linky, šla jsem do pomocníků od Estée Lauder. A protože je už nějakou dobu používám, můžu se s vámi konečně podělit o zkušenosti.

Nejvíc mě nadchnul The Brow Multi-Tasker. Jde o praktickou tužku na oči 3 v 1. Mám odstín Dark Brunette, je perfektní pro typy s tmavými vlasy a skoro černým obočím. Tmavě hnědý pudrový odstín k obočí skvěle pasuje. Černá by totiž byla pro domalování až moc výrazná a jako pěst na oko. S tužkou se dobře pracuje, snadno se drží a nemusí se ořezávat. Uprostřed je ještě pěnový aplikátor pro dokonalé rozetření. Na druhém konci najdete kartáček, kterým obočí učešete a usměrníte. Dřív jsem si obočí skoro nemalovala, mám ho i tak výrazné, ale s tužkou je upravenější a přesto přirozené. 

Little Black Liner je praktická tužka na oči ve formě fixu. Ideální pro ty, co nemají tekuté linky moc v ruce. Má dva hroty, jeden ostrý pro vykreslení koutů očí a kočičí linky směrem ven a druhý silnější a plochý jako u zvýrazňovače. Tím zase snadno namalujete silnější část linky u středu víčka. Fixy jsem používala dříve, než jsem se naučila pracovat s tekutou linkou, ale vždycky mě zklamalo, jak po krátce době vyschnou. A když myslím krátké, tak třeba hned po 14 dnech používání. Tahle od Estée Lauder se mnou v taštičce cestuje už druhý měsíc. Když střídáte oba hroty, pravidelně ji protřepejte, vydrží opravdu dlouho. A odličování je hračka. Další plus, proč tuhle linku zkusit znovu.

Double Wear Stay in Place Brow Lift Duo je tužka na obočí pro precizní nalíčení. Je tenká asi jen jeden milimetr a vykreslíte s ní i ty nejmenší detaily a přesně. Nevytahujte ji víc, než je potřeba, jinak se vám zlomí. Mám odstín Highlight Black. Je vhodná pro více pro řídké obočí, které chcete jemně domalovat a nechcete to přehnat. Na druhém konci je rozjasňovač, který nanesete těsně pod oblouk obočí a tím ho opticky nadzvednete. Barva i rozjasňovač se snadno nanáší a roztírá.

Řasenku Little Black Primer používám nejkratší dobu. Takže vám zatím neprozradím, jak dlouho balení vydrží. Ale i přesto, že má klasický štětinkový kartáček, se s ní dobře pracujte. Je totiž zahnutý do oblouku, aby kopíroval řasy. Skoro ani není potřeba otírat přebytečnou barvu, krásně zvýrazní řasy. Dá se používat třemi způsoby. Buď samostatně jako řasenka, nebo pod vaší běžnou řasenku nebo naopak jako další vrstva, která ji zafixuje a je navíc voděodolná. A vážně drží, takže pro odlíčení používejte raději speciální odličovač.



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Super tipy :) já používám právě tekuté linky a paradoxně se nejsem schopná namalovat klasickou tužkou, vypadám pak jak s monoklem :D
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužku používám jen na spodní řasy pro jemnější zvýraznění. Taky bych se s ní nenamalovala, stejně asi ani tím úzkým štětečkem na gelové linky :D

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images