pastel turtleneck

10/04/2016


Zima nemusí být jen šedivá nebo černá, i když tyhle barvy ze srdce milujete. Zkuste do té své komorní temnoty pustit trochu barev. A někdy to nestojí ani tolik přemáhání, kolik myslíte. Když myslím barvy, tak mám představu o tónech, které nekřičí, naopak. Já mám celoročně ve skříni spíše jemnější odstíny od krémové, béžové, khaki, vínové, lila, pudrově růžové i starorůžové, atd. Přizvěte je do společenství se svou šedou vlnou. Uvidíte, že vyladí i jinak nenápadný outfit a přesto vás nevyvedou z míry. Tyhle barvy si s neutrálními odstíny rozumí a naopak se mezi sebou dají skvěle kombinovat. Já si v nich právě libuju a baví mě ta jednoduchost. Snadno tak zabráníte outfitové nudě a rutině. Když zase ráno nebudete vědět, co na sebe a budete opět sahat po těch osvědčených černých kouscích, vzpomeňte si na na pastelový svetr. A nemusí to být jen svetr. Co třeba takový kabát, který tu temnotu rozbije. Dobře funguje i kabelka nebo boty, i když u těch jsem víc praktická a zůstávám věrná černé a tmavším barvám. 
Nebo se klidně inspirujte mým lookem. Není to nijak složitý outfit, ale lila svetr mu dal tu třešiňku navrch, kterou potřeboval. Jinak jde jen o bílou košili s flanelovými kalhotami. Rolák je pro mě už několikátý rok nepostradatelný kousek. Můžete si ho obléct pod šaty nebo ramínový top i pod košili nebo přes ní. Zastrčte ho do džín nebo sukně s vysokým pasem, prostě tak, na co máte chuť. U mě roláky budete teď vídat často, to si pište. A já se na to těším :)

vintage turtleneck, HM trousers, Lindex shirt, YSL sunnies, Givenchy Antigona bag, Toms loafers (Urbanlux.cz)

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tohle je nádherná barevná kombinace a tobě tolik sluší. Bohužel já ji mít vůbec nemůžu, ale třeba oranžový nebo béžový rolák už jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by ti šel třeba béžový svetr s nádechem víc do žluté. Mám doma takový odstín a sedl by ti k barvě vlasů...a děkuju

      Vymazat
  2. tak přesně na tyhle kalhoto-tepláky jsem v hmku koukala. Bohužel neměli mojí velikost, takže jsem smutně odešla a těšila se, že je objednám online. Naneštěstí na eshopu neměli taky ;( takže budu doufat, že je doplní! jinak moc pěkně zkombinované :))

    Style Solution fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je na eshopu myslím viděla, ale zrovna dneska jsem je hledala,abych dala odkaz a nikde nejsou...zkus si zjistit model a obvolat prodejny. Je to rychlejší, než obcházet všechny HMka :)

      Vymazat
    2. Tak jsem je našla: http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0413629005.html
      Už ale nemají všechny velikosti v té šedivé...

      Vymazat
  3. Krasne zkombinovano a svetr je perfektni. Nejakou pastelku musim do zimni skrine pustit, ale dnes jsem si donesla sedou satovku a cerne slimky. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká kombinace. Barvičky je potřeba, šedé a černé je na podzim v ulicích až moc ;)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images